Viinisuositukset runebergintortulle

viini runebergin tortulle

Helmikuun nimikkoherkku on eittämättä kansallisrunoilijamme Johan Ludvig Runebergin nimeä kantava leivonnainen. Helmikuun 5. päivä vietetään Runebergin päivää. Mitä jos tänä vuonna nautiskelisit Runebergin tortun kera herkullista jälkiruokaviiniä tai olutta? Olemme valinneet sinulle kaksi juomavaihtoehtoa, jotka sopivat erinomaisesti Runebergin tortun kanssa - olut tai viini runebergin tortulle. Kurkkaa myös herkullisen Runebergintortun resepti täältä!

Suositukset

Graham's Late Bottled Vintage Port 2018

Graham's Late Bottled Vintage Port 2018

Graham’s Late Bottled Vintage Port (LBV) on laatuviini, joka sekoitetaan erinomaisen satovuoden parhaista viineistä. Toisin kuin kaksivuotiaana pullotettava “aito” vuosikertaportviini, LBV kypsyy neljästä kuuteen vuotta vanhoissa tammitynnyreissä; siitä termi ‘late bottled’.

Portugali 24,99€
Saint Martin Brune Organic

Saint Martin Brune Organic

Vuonna 1096 Saint Martinin munkit saivat luvat alkaa panna olutta, siitä lähtien tämän upean luostaripanimon oluenvalmistusreseptit ovat olleet salaisia. Saint Martin Brune on pehmeä ja paksun suuntuman omaava luostariolut, josta voi aistia rusinan ja aprikoosin aromeja. Tämä vahva, karamellisoitu tumma ale valittiin maailman parhaimmaksi tummaksi luostariolueksi vuonna 2009.

Belgia 4,90€