Järjestä kotonasi luomuviinitasting!

Valitse Adobe Gewürztraminer Reserva omaan luomuviinitastingiisi

Kutsu ystävät koolle ja viettäkää hauska ilta viinitastingin merkeissä. Viinipostin huhtikuun teemana on luonnonmukaisuus, minkä vuoksi valitsimme sinulle neljä viiniä maisteltavaksi. Viininmaistelua ja erityisesti arviointia helpottamaan olemme kehittäneet tulostettavan tasting-alustan, jonka voit ladata alta. Sinun tehtäväksesi jää vain ystävien kutsuminen koolle.

Lataa tasting-alusta täältä

Ohjeet viinitastingiin

  1. Tulosta tasting-alusta jokaiselle osallistujalle
  2. Kirjoita viinien nimet ylös maistelujärjestyksessä, eli samassa järjestyksessä kuin ne ovat ylempänä esitetty.
  3. Asettele viinilasit alustalle ja täytä ne maistelujärjestyksessä.
  4. Maistelkaa aina yhtä viiniä kerrallaan ja kirjoittakaa arvionne ylös.
  5. Käykää yhdessä läpi arvionne ja nauttikaa illasta.
Kiinnostuitko luonnonmukaisista viineistä? Haluatko oppia lisää? Lue Viinipostin artikkeli luonnonmukaisista viineistä ja Tiesitkö että -artikkeli Alkon luomumerkinnöistä!

Suositukset

Gustave Lorentz Pinot Blanc Evidence

Gustave Lorentz Pinot Blanc Evidence

Vaalean sitruunankeltainen viini tuoksuu vaaleille hedelmille ja kukille, siitä voi aistia mm. vaalea omenaa ja päärynää, greippiä, hunajamelonia sekä kevään yrttejä. Suussa kuiva, runsaan hapokas ja keskitäyteläinen. Makumaailma toistaa tuoksun aromit, ja jälkimaku on pitkä ja miellyttävän mineraalinen tuoden veden kielelle.

Ranska 14,98€
Tempore Generación 76 Tempranillo

Tempore Generación 76 Tempranillo

Tumman kirsikanpunainen viini tuoksuu runsaan kirsikkaiselle, luumuiselle, mustikoille, makealle lakritsalle ja pehmentävästä malolaktisesta käymisestä kertovalle jugurtille. Suussa kuiva, ryhdikkään hapokas ja keskitäyteläinen viini jatkaa runsaalla hedelmäisyydellään, jota seuraa miellyttävä, pehmeän tanniininen jälkimaku.

Espanja 13,70€
Altano DOC Douro Organic

Altano DOC Douro Organic

Keskisyvä rubiininpunainen viini tuoksuu karhunvatukalle, tummille kirsikoille, luumulle, paahdetulle kahville ja tummalle suklaalle. Suussa kuiva, keskihapokas, keskitanniininen ja täyteläisen marjainen. Makumaailma toistaa tuoksun aromit, ja jälkimaku on marjainen ja mausteisen paahteinen.

Portugali 14,98€