Erinomaisia punaviinejä liharuoille

punaviinejä liharuoille

Millaisia punaviinejä liharuoille kannattaa valita?

Talven viileiden tuulien puhaltaessa viinivalinnat kallistuvat monella hyvinkin täyteläisiin viineihin, jotka sopivat hyvin erilaisten pataruokien, tummien lihojen ja tuhtien juustojen kaveriksi. Pehmeä punaviini kruunaa tunnelmalliset illat. Jotta sinun ei tarvitsisi painiskella viinivalintojen kanssa, olemme valinneet sinulle liharuoille sopivia viinejä.

Kokeile myös Tiina Rantasen entrecotea venetolaiseen tapaan!

Suositukset

Plan B Shiraz

Plan B Shiraz

Plan B! Shiraz läntisestä Australiasta on hempeän hilloinen ja muhkean marjainen tulisen ruoan kaveri ja löytää ruokakumppaninsa myös lihaisista burgereista ja ribseistä.

Australia 14,98€
Pradorey Adaro Organic

Pradorey Adaro Organic

Tumman kirsikanpunaisessa, runsaan hedelmäisessä viinissä lisäksi vaniljan ja lakritsin aromeja pitkän tynnyrikypsytyksensä ansiosta. Samettiset tanniinit sekä vaniljan ja lakritsin aromit luovat laadukkaan ja miellyttävän kokonaisuuden. 100 % Tempranillo soveltuu upeasti tuhtien liharuokien kaveriksi

Espanja 19,99€
Zenato Ripassa Valpolicella Superiore

Zenato Ripassa Valpolicella Superiore

Tammikypsytyksen jälkeen Ripassa -viinistä saadaan Valpolicellaa runsaampi, pehmeän täyteläinen ”pikkuamarone”. Ripassa- nimi viittaa eleganttiin ja feminiiniseen tyyliin. Tuoksussa kypsää kirsikkaa, balsamicoa ja paahteista mausteisuutta. Tiiviin konsentroitunut ja silkkinen maku, jota tasapainottavat miellyttävä hapokkuus ja kypsä tanniinisuus. Upean tasapainoinen ja moniulotteinen kokonaisuus, joka tekee illallisesta juhlan.

Italia 24,49€
Terrazas de los Andes Malbec Organic

Terrazas de los Andes Malbec Organic

Korkean ilmanalan tasapainoinen ja moniulotteinen Malbec. Terrazas de los Andesin erityispiirteenä on löytää jokaiselle lajikkeelle täydellinen kasvukorkeus sekä maaperä. Maku on hienostunut ja tasapainoinen, leveä suutuntuma ja eläväinen hapokkuus jota seuraa miellyttävä raikkaus ja mehukkuus. Täsmällinen ja pitkä jälkimaku.

Argentiina 25,98€