Vivahteikkaita punaviinejä lihalle

hyvä viini lihalle

Mikä olisi hyvä viini lihalle?

Talven viileiden tuulien puhaltaessa viinivalinnat kallistuvat monella hyvinkin täyteläisiin viineihin, jotka sopivat hyvin erilaisten pataruokien, tummien lihojen ja tuhtien juustojen kaveriksi. Pehmeä punaviini kruunaa tunnelmalliset illat. Jotta sinun ei tarvitsisi painiskella viinivalintojen kanssa, olemme valinneet sinulle liharuoille sopivia viinejä.

Kokeile myös Tiina Rantasen entrecotea venetolaiseen tapaan!

Suositukset

Zenato Ripassa Valpolicella Superiore

Zenato Ripassa Valpolicella Superiore

Tammikypsytyksen jälkeen Ripassa -viinistä saadaan Valpolicellaa runsaampi, pehmeän täyteläinen ”pikkuamarone”. Ripassa- nimi viittaa eleganttiin ja feminiiniseen tyyliin. Tuoksussa kypsää kirsikkaa, balsamicoa ja paahteista mausteisuutta. Tiiviin konsentroitunut ja silkkinen maku, jota tasapainottavat miellyttävä hapokkuus ja kypsä tanniinisuus. Upean tasapainoinen ja moniulotteinen kokonaisuus, joka tekee illallisesta juhlan.

Italia 24,49€
Terrazas de los Andes Malbec Organic

Terrazas de los Andes Malbec Organic

Korkean ilmanalan tasapainoinen ja moniulotteinen Malbec. Terrazas de los Andesin erityispiirteenä on löytää jokaiselle lajikkeelle täydellinen kasvukorkeus sekä maaperä. Maku on hienostunut ja tasapainoinen, leveä suutuntuma ja eläväinen hapokkuus jota seuraa miellyttävä raikkaus ja mehukkuus. Täsmällinen ja pitkä jälkimaku.

Argentiina 25,98€