Viinisuositukset burgundinpadalle

viini burgundinpadalle

Katso alta burgundinpadalle viini!

Sommelierimme valitsi burgundinpadan seuraksi kolme lämmittävää punaviiniä. Valitse omasi ja valmista herkkuillallinen yksin, kaksin tai isomman seurueen kanssa! 

Testaa myös K-Ruoan burgundinpata reseptiä!

Suositukset

El Coto Crianza

El Coto Crianza

Upea keskitäyteläinen ja pehmeätanniininen Riojan crianza kuuluisalta El Cotolta, joka on Riojan alueen johtava viininvalmistaja. Helposti lähestyttävä viini, joka sopii kevyiden juustojen, makkaroiden ja pihvien kumppaniksi

Espanja 14,66€
Dal Cero Selverello Cortona Syrah

Dal Cero Selverello Cortona Syrah

Toscanan sisämaassa, lähellä Trasimenon järveä ja Umbrian rajaa sijaitsee pieni ja verrattain nuori viinialue, Cortona DOC. Hurmaavan kukkulakaupungin laidalla sijaitsevien viinitarhojen ylpeys on Syrah-rypälelajike, joka menestyy erinomaisesti paikallisissa olosuhteissa. Alueen viinit ovat kovassa nosteessa ja (vielä) varsin hyvässä hinta-laatusuhteessa verrattuna maailmankuuluihin naapureihinsa Montepulcianoon ja Montalcinoon!

Tiilenpunainen Dal Cero Selverello punaviini on selvästi kehittynyt ja täyteläinen. Tuoksu on hienostuneen moniulotteinen ja maussa voi aistia mustaherukkaa, luumua ja karhunvatukkaa. Tämä runsas ja aromikas punaviini ovat hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia ruokia.

Italia 18,90€