Viinisuositukset Chateaubriandille

viini chateaubriandille

Viini chateaubriandille

Naudan sisäfileen paksuimmasta kohdasta leikattu pihvi on taatusti jokaisen mieleen. Hauduttele pihville ensin taivaallinen punaviinikastike ja paistele lisäksi juustoisia perunoita ja ruusukaalia. Täyteläinen punaviini on annokselle täydellinen kumppani! Kurkkaa resepti täältä ja valitse alta viini chateaubriandille.

Suositukset

Tommasi Crearo

Tommasi Crearo

Viini-lehden valitsema Vuoden Punaviini maineikkaalta Valpolicellan tuottajalta. Muhkea ja aromikas ”super venetolainen” on luonteikas illan tunnelman kohottaja sekä täsmävalinta riistalle!

Viinilehden Vuoden Punaviini 2017, Vuoden Punaviini 2019 Viinilehti: ***** tähteä, Tyylikäs huippuviini, Luonteikas viini, Edullinen ostos

Italia 20,98€
Zenato Ripassa Valpolicella Superiore

Zenato Ripassa Valpolicella Superiore

Ripasso-menetelmällä viini valmistetaan ensin kuten normaali Valpolicella-punaviini ja sen jälkeen viini käytetään uudelleen amarone-viinin valmistuksesta jääneen kuorimassan kanssa. Kuorista irtoaa edelleen runsaasti fenoleita, väriä sekä ennen kaikkea muhkeita aromeja. Tammikypstyksen jälkeen Ripasso -viinistä saadaan siten valpolicellaa runsaampi, pehmeän täyteläinen ”pikkuamarone”. Ripassa- nimi viittaa eleganttiin ja feminiiniseen tyyliin. 

 

Italia 22,89€