Viinisuositukset kesäsalaatille

viini salaatin kanssa

Millainen viini salaatin kanssa sopisi?

Raikkaat ja kevyet valkoviinit sopivat mainiosti kesäisille ruoille. Viinisuosituksistamme löydät kaksi upeaa viiniä salaattien seuraan.

Täältä löydät puolestaan kepeän kesäsalaatin ohjeen! K-Ruoan sivuilla lisää raikkaita salaattireseptejä!

Suositukset

Black Tower Classic Riesling

Black Tower Classic Riesling

Suositun saksalaisen viinibrändin harmonisen kuiva ja mutkaton valkoviini. Viinissä on kalapöydän makuun sopivaa raikasta hapokkuutta ja aromikkuutta.

Saksa 10,99€
Zenato Rosé San Benedetto

Zenato Rosé San Benedetto

Zenato on perheomisteinen viinitalo, jonka Sergio Zenato perusti vuonna 1960. Nyt jo edesmennyt Sergio omasi vahvan vision alueen potentiaalista ja nykyisin taloa johtaa hänen lapset Nadia ja Alberto Zenato. Zenaton noin 70 hehtaaria käsittävät viinitarhat sijaitsevat Veneton maakunnassa Luganan ja Valpolicella Classicon parhailla alueilla, jossa Gardajärven ja vuoriston läheisyyden ansiosta vallitsee kasvuolosuhteille otollinen mikroilmasto. Tuotannon kiintopisteitä ovat Luganassa uniikista Trebbiano di Luganasta valmistettu valkoviini ja Valpolicellan alueella, Costalunga-tarhalta tulevat Amarone ja Ripassa. Zenaton viinifilosofia nojaa vahvasti oman alueen rikkaaseen historiaan ja kulttuuriin sekä perinteen kunnioittamiseen, mutta myös jatkuvaan uudistumiseen ja laadun kehittämiseen. Zenaton viinit ovat kansainvälisesti arvostettuja ja viiniasiantuntijoiden ylistämiä.

Italia 13,99€