Viinisuositukset sinisimpukoille

viini sinisimpukoille

3 X viini sinisimpukoille

Alkuvuodesta kevennetään tunnelmaa ja nautitaan merenantimista ja kevyemmistä viineistä. Kokkaa yksinkertaisen herkullisia tapassimpukoita ja löydä alta TOP3 valkoviiniä sinisimpukoiden kaveriksi!

Saisiko olla perinteisiä sinisimpukoita valkoviinissä? Kurkkaa herkullinen resepti K-Ruoasta!

Suositukset

Blanc Pescador

Blanc Pescador

Blanc Pescador on valmistajansa sanoin “ikoninen osa välimerellistä ruokavaliota” – loisto pari siis simpukoille!

Tämä pirskahtelevan raikas valkoviini on helppo yhdistää mihin tahansa hyvään hetkeen; se ei vaadi ruokaa oheensa, mutta mukautuu hyvin salaattien, sushin, valkoisen kalan, merenelävien ja mausteisen ruoan seuraksi.

Espanja 9,98€
Plaimont Comté Tolosan Sauvignon

Plaimont Comté Tolosan Sauvignon

Viini voitti pronssia Vuoden Viinit 2018 kilpailuissa eikä ihme: kyseessä on puhdas, tasapainoinen ja tyypillinen sauvingon blanc erinomaisessa hinta-laatusuhteessa!

Vaalean vihertävänkeltainen viini tuoksuu Sauvignon Blancille ominaisesti runsaan yrttiselle. Herukanlehtien lisäksi siitä voi aistia kevään ruohoa, nuorta raparperia, vihreää omenaa ja sitruunaa. Suussa kuiva mutta runsas ja suunmyötäinen: runsasta hapokkuutta pyöristää aavistus jäännössokeria, ja hedelmäisyys on verrattain kypsää pohjoisempiin lajitovereihinsa verrattuna. Oivallinen kumppani kevyille kala- ja kasvisruoille, erityisesti yrttilisukkeiden kera.

Ranska 9,69€
Tommasi Pinot Grigio Le Rosse

Tommasi Pinot Grigio Le Rosse

Monikäyttöinen valkoviini Valpolicellan sydämestä!

Kalpean kuun värinen viini tuoksuu lajikkeelleen tyypillisesti trooppisilta hedelmiltä. Se on hyvin puhdas, kuiva, keskihapokas ja keskitäyteläinen jättäen suuhun sitruunan ja persikan aromeja sekä hieman mausteisuutta. Parita viini simpukoiden lisäksi muun muassa kevyiden alkupalojen tai herkän kalan kanssa. Mainio myös juhlien seurusteluun!

Italia 13,38€