Viinisuositukset naudanlihalle: Glaseerattu ylikypsä naudan etuselkä

viini naudanlihalle

Viini naudanlihalle hakusessa?

Helpotimme jälleen viikonlopun ruoka- ja juomavalintojasi! Linkin takaa löydät suussasulavan glaseeratun ylikypsän naudan etuselän reseptin ja tästä alta mehevät suositukset lasin täytteeksi. Nauti!

Vinkki! Jotain Maukasta -blogissa myös herkullisia nautaresepetejä, esimerkiksi tämä Grillattu naudan sisäfilee ja grillisalaatti -resepti kuulostaa liian hyvältä!

Suositukset

Perelada 5 Finques Reserva

Perelada 5 Finques Reserva

Viinin nimi 5 Finques viittaa Pereladan viiteen viinitarhaan, joilta rypäleet tulevat, ja jotka ovat keskenään hyvin erilaisia. Seitsemän rypälelajiketta viideltä eri tarhalta tuovat jokainen viiniin oman ominaispiirteensä ja yhdessä ne muodostavat harmonisen ja moniulotteisen kokonaisuuden. Perelada 5 Finques on palkittu useita kertoja Vuoden Viinit -kilpailussa.

Perelada on pienen Empordàn alueen merkittävimpiä viinitaloja. DO Empordàn maaperät ovat hyvin vaihtelevia. Yhdessä välimerellisen ilmaston sekä korkeuserojen ja rannikon etäisyydestä riippuvien olosuhteiden kanssa, alue tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet viljellä useita eri rypälelajikkeita menestyksekkäästi.

Espanja 18,99€
Tommasi Ripasso

Tommasi Ripasso

Tämä ”amaronen pikkuveli” ja Vuoden Punaviiniksi valittu ripasso on roteva ja särmikäs, rustiikkinen viini. Voimakkaillekin lihoille, voimakkaanmakuisille pastoille ja kypsytetyille juustoille.

Italia 22,45€