Viltgården – kotimaista riistalihaa

Viltgården – kotimaista riistalihaa

Viiniposti ja Viltgården löivät viisaat päänsä yhteen ja lähtivät tekemään herkullista yhteistyötä! Jatkossa niin Viinipostin kuin Viltgårdenin sivuilla vilahtelee toistemme herkullisia tuotteita.

Kurkkaa esimerkiksi tämä Mari Moilasen herkullinen peurapata Viltgårdenin riistasta tai tutustu Viltgårdenin sivuilla riistaan ja siitä valmistuviin suussa sulaviin resepteihin.

Mikä Viltgården on?

”Viltgården – Vapaatariistaa on kotimaiseen riistalihan käsittelyyn ja myyntiin erikoistunut yritys. Leikkaamme ja pakkaamme käsityönä kotimaista peuraa, hirveä ja metsäkaurista Inkoossa sijaitsevassa riistankäsittelylaitoksessamme. Haluamme tuoda laadukkaan riistalihan ympärivuotisesti jokaisen ulottuville, myös niille kuluttajille, jotka eivät itse metsästä. Toimintamme perustuu vastuullisesti hoidettuun ja metsästettyyn riistaan, ja läheiseen yhteistyöhön metsästäjien kanssa. Toimintamme kautta tarjoamme metsästäjille, metsästysseuroille ja maanomistajille mahdollisuuden hyödyntää taloudellisesti viime vuosina voimakkaasti kasvanutta peurakantaa, ja siten kehittää paikallisesti tärkeää metsästysseuratoimintaa ja riistataloutta.

Käykää tutustumassa tarinaamme sekä myynnissä oleviin tuotteisiimme osoitteessa www.vapaatariistaa.fi. Toivon, että tämän kirjeen myötä, yhä useampi löytäisi upeat kotimaiset riistatuotteemme ja ostamalla tukisi kestävästi metsästetyn riistalihan tarinaa metsästä lautaselle. Suosittelen erityisesti puolikkaan peuran laatikoita, joissa on 8 tai 10 kg peuranlihaa leikattuna ja pakattuna käytännöllisen kokoisiin pakkauksiin. Tarjoamme myös 10 % alennuksen kaikista tuotteistamme, kun kirjaudutte verkkokaupassamme uutiskirjeemme tilaajiksi.”

Matti Korhonen

Toimitusjohtaja

Viltgården Premium Products Ab