Viltgården – kotimaista riistalihaa

Viltgården – kotimaista riistalihaa

Viiniposti ja Viltgården löivät viisaat päänsä yhteen ja lähtivät tekemään herkullista yhteistyötä! Jatkossa niin Viinipostin kuin Viltgårdenin sivuilla vilahtelee toistemme herkullisia tuotteita.

Kurkkaa esimerkiksi tämä Mari Moilasen herkullinen peurapata Viltgårdenin riistasta tai tutustu Viltgårdenin sivuilla riistaan ja siitä valmistuviin suussa sulaviin resepteihin.

Mikä Viltgården on?

”Viltgården – Vapaatariistaa on kotimaiseen riistalihan käsittelyyn ja myyntiin erikoistunut yritys. Leikkaamme ja pakkaamme käsityönä kotimaista peuraa, hirveä ja metsäkaurista Inkoossa sijaitsevassa riistankäsittelylaitoksessamme. Haluamme tuoda laadukkaan riistalihan ympärivuotisesti jokaisen ulottuville, myös niille kuluttajille, jotka eivät itse metsästä. Toimintamme perustuu vastuullisesti hoidettuun ja metsästettyyn riistaan, ja läheiseen yhteistyöhön metsästäjien kanssa. Toimintamme kautta tarjoamme metsästäjille, metsästysseuroille ja maanomistajille mahdollisuuden hyödyntää taloudellisesti viime vuosina voimakkaasti kasvanutta peurakantaa, ja siten kehittää paikallisesti tärkeää metsästysseuratoimintaa ja riistataloutta.

"Käykää tutustumassa tarinaamme sekä myynnissä oleviin tuotteisiimme osoitteessa www.vapaatariistaa.fi. Toivon, että tämän kirjeen myötä, yhä useampi löytäisi upeat kotimaiset riistatuotteemme ja ostamalla tukisi kestävästi metsästetyn riistalihan tarinaa metsästä lautaselle. Suosittelen erityisesti puolikkaan peuran laatikoita, joissa on 6 tai 8 kg peuranlihaa leikattuna ja pakattuna käytännöllisen kokoisiin pakkauksiin. Verkkokaupasta löydät myös hyvän valikoiman eri riistalihoja joita myymme ympäri vuoden. Vinkkinä! Uutiskirjeen tilaajana saat myös ensimmäisenä tietää kun uusia tuotteita on lisätty valikoimaan ja samalla osallistut automaattisesti kuukausittain riistalihalaatikon arvontaan."

Joakim Ignatius

Toimitusjohtaja 

Viltgården Premium Products Ab

Syksyn 2023 peuranliha on saapunut - Osta omasi nyt!

Viltgården puolikas peura

Puolikas peura, paloiteltuna. Suoraan metsästä lautaselle!

Peuranliha on ekologinen valinta (WWF) ja puolikas peura vähentää lihahävikkiä kun kaikki osat tulevat käyttöön. Peuranliha on ainutlaatuisen maukasta ja luonnostaan mureaa sekä täynnä ravintoaineita. Peura on elänyt metsissä ja pelloilla vapaana juosten ja syönyt luonnon antimia, varpuja ja versoja, talvella katajaa ja mustikoita. Peuranlihassa voi maistaa metsän ja puhtauden.

Peuramme on aina eläinlääkärin tarkastama, ammattitaidolla paloiteltu ja vakuumiin pakattu sekä etiketöity.

Ennakkovaraa peurasi tänään. Toimitukset alkavat jo ensi viikolla.