Ystävänpäivälahja: Ilahduta ystävää näillä viineillä!

ystävänpäivälahja

Ystävänpäivälahja mietinnässä? Ystävänpäivänä herkutellaan ystävien ja lähimmäisten kesken. Mitäpä jos veisit mielitietyllesi tai kaverillesi pullollisen tilanteeseen sopivaa juhlajuomaa? Alta löydät ystävänpäivän teemaan sopivia viinejä!

Kippis ystävyydelle!

Haluatko inspiroitua? Kurkkaa tänne!

K-Ruoasta vinkit ystävänpäivän tarjoiluihin!

Suositukset

GCF Rosière Syrah

GCF Rosière Syrah

Rosiére Syrah on lempeä puolikuiva eteläranskalainen punaviini, joka sopii niin iloiseen seurusteluun kuin mausteiselle ruoallekin. Helposti lähestyttävä – myös hintansa puolesta!

Kevyen, purppuranpunaisen viinin tuoksu on herkän kirsikkainen, luumuinen ja aavistuksen lakritsainen. Suussa puolikuiva, kevyt, hapoiltaan ja tanniineiltaan maltillinen ja kepeä kokonaisuus maistuu mustikkahillolle, kirsikalle ja luumulle, mutta täydentyy hienoisella paahdetulla mustapippurilla. Viini jättää jälkeensä pehmeän, makeiden kirsikoiden maun.

Ranska 9,98€
Gancia Asti

Gancia Asti

Makeeta makeille tyypeille!

Suomen suosituimmalla makealla kuohuviinillä kelpaa kippistellä ystävyydelle!

Vaalean oljenkeltaisen runsaasti kuplivan viinin tuoksussa on eksoottisia hedelmiä, sitruksisuutta, salviaa sekä rusinaa. Suussa makea, keskihapokas ja pehmeä, eloisat kuplat kantavat hyvin makeita hedelmiä sekä rusinaisuutta tehden kokonaisuudesta varsin harmonisen. Muista tarjoilla kuohuviini hyvin viilennettynä (8-10 asetta). Viini sallii herkätkin aromit, mutta sen kuplainen raikkaus kestää myös hieman hapokkaat mansikat.

Italia 11,99€
Villa Conchi Cava Blush

Villa Conchi Cava Blush

Punertavaa kuohuvaa kenties?

Ystävänpäivänä kippistellään parhaille ystäville, Villa Conchin Rosé kuohuviini sopii tähän mainiosti!

Ruusunmarjan punainen cava tuoksuu punaherukoilta ja mansikoilta, hieman yrteiltä ja tomaatilta. Suussa se on erittäin kuiva, raikkaan sitruksinen ja marjaisen hapokas, mousse on eloisa ja pirteä. Kuohuviini sopii niin aperitiiviksi, salaateille, riisiruoille kuin keveille kaloille.

Villa Conchin cavat ovat kunnianosoitus erityisesti Javierin äidille, joka kuoli vuoden 2010 heinäkuussa eikä koskaan kerennyt maistamaan näitä poikansa suurena haaveena olleita elegantteja cavoja.

Espanja 13,28€