Ystävänpäivälahja: Kuohuvaa ja samppanjaa

ystävänpäivälahja

Kupliva ystävänpäivälahja on jaettu ilo!

Ystävänpäivänä herkutellaan ystävien ja lähimmäisten kesken. Mitäpä jos veisit mielitietyllesi tai kaverillesi pullollisen tilanteeseen sopivaa juhlajuomaa? Jaettu ystävänpäivälahja (ainakin kuohuvan ollessa kyseessä 😉) on tietysti se paras!

Alta löydät ystävänpäivän teemaan sopivia viinejä!

Kippis ystävyydelle!

Haluatko inspiroitua? Kurkkaa tänne!

K-Ruoasta vinkit ystävänpäivän tarjoiluihin!

Suositukset

Gancia Asti

Gancia Asti

Makeeta makeille tyypeille!

Suomen suosituimmalla makealla kuohuviinillä kelpaa kippistellä ystävyydelle!

Vaalean oljenkeltaisen runsaasti kuplivan viinin tuoksussa on eksoottisia hedelmiä, sitruksisuutta, salviaa sekä rusinaa. Suussa makea, keskihapokas ja pehmeä, eloisat kuplat kantavat hyvin makeita hedelmiä sekä rusinaisuutta tehden kokonaisuudesta varsin harmonisen. Muista tarjoilla kuohuviini hyvin viilennettynä (8-10 asetta). Viini sallii herkätkin aromit, mutta sen kuplainen raikkaus kestää myös hieman hapokkaat mansikat.

Italia 11,99€
Ruggeri Rosé Prosecco  Brut lahjapakkaus

Ruggeri Rosé Prosecco Brut lahjapakkaus

Kansainväliseltä lehdistöltä huippupisteet saanut herkullisen hedelmäinen ja raikas Rosé Prosecco. Ruggerin viinitalo tuottaa laadukkaita Proseccoja rypäleistä, jotka on kasvatettu kultaisessa kolmiossa, upealla kukkulaisella Valdobbiadenen alueella. Alueen ainutlaatuinen ilmasto, maaperä ja auringonvalo muodostavat tasapainoisen ja suotuisan kasvupaikan rypäleille.

Kuivassa ja pehmeän marjaisessa, kevyen mineraalisessa maussa sekoittuvat punaiset marjat, nektariini ja veriappelsiini. Viipyilevässä ja raikkaassa jälkimaussa aistittavissa hennosti myös marsipaania.

Italia 13,99€
Charles de Cazanove Brut Rosé lahjapakkaus

Charles de Cazanove Brut Rosé lahjapakkaus

Luksusta lahjapakkauksessa, joka sisältää samppanjan lisäksi kaksi kuohuviinilasia!

Volyymia, täyteläisyyttä ja voimaa - näitä tästä samppanjasta löytyy! Maussa voi aistia herkullisia sokeroitujen hedelmien ja ruusun terälehtien aromeja. Samppanjaa voisikin kuvailla sanoilla: herkullinen, pirteä ja hedelmäinen. Skoolaa tällä rosesamppanjalla tai nautiskele kaverin kanssa herkkulautasten äärellä!

Saatavilla Alkosta helmikuussa 2022

Ranska 49,98€
Moët & Chandon Impérial Brut lahjapakkaus

Moët & Chandon Impérial Brut lahjapakkaus

Maailman rakastetuin samppanja on ehdoton ystävänpäivän juhlajuoma. Ja se tulee tänä vuonna yksinomaan ystävänpäivään suunnitellussa lahjapakkauksessa!

Runsaan täyteläinen makumaailma on moniulotteinen tarjoten hedelmiä, valkeita kukkia ja herkullista briossia.

Ranska 52,49€