Ystävänpäivälahja: Kuplia ja viiniä

ystävänpäivälahja

Viinillinen ystävänpäivälahja on jaettu ilo!

Ystävänpäivänä herkutellaan ystävien ja lähimmäisten kesken. Mitäpä jos veisit mielitietyllesi tai kaverillesi pullollisen tilanteeseen sopivaa juhlajuomaa? Jaettu ystävänpäivälahja (ainakin viinin ollessa kyseessä 😉) on tietysti se paras!

Alta löydät ystävänpäivän teemaan sopivia viinejä!

Kippis ystävyydelle!

Haluatko inspiroitua? Kurkkaa tänne!

K-Ruoasta vinkit ystävänpäivän tarjoiluihin!

Suositukset

Perelada Stars Cava Brut Reserva

Perelada Stars Cava Brut Reserva

Tähtisadetta ystävyyden kunniaksi!

Arvostetun viinitalon laadukas vuosikertacava on tyylikäs juhlakuohuva, jossa jo pelkkä etiketti tuo juhlan tuntua. Viini on saanut nimen “Stars” kunnianosoituksena Peraladan kansainvälisillä musiikkifestivaaleilla vuosittain esiintyville maailman kirkkaimmille tähdille. Maultaan kuiva, runsas ja erittäin raikas cava, jonka sitrushedelmäinen hapokkuus tuo veden kielelle. Wineries for Climate Protection -sertifiointi kertoo tuotteen ympäristöystävällisyydestä.

Espanja 12,98€
Gancia Asti

Gancia Asti

Suomen suosituimmalla makealla kuohuviinillä kelpaa kippistellä ystävyydelle!

Vaalean oljenkeltaisen runsaasti kuplivan viinin tuoksussa on eksoottisia hedelmiä, sitruksisuutta, salviaa sekä rusinaa. Suussa makea, keskihapokas ja pehmeä, eloisat kuplat kantavat hyvin makeita hedelmiä sekä rusinaisuutta tehden kokonaisuudesta varsin harmonisen. Muista tarjoilla kuohuviini hyvin viilennettynä (8-10 asetta). Viini sallii herkätkin aromit, mutta sen kuplainen raikkaus kestää myös hieman hapokkaat mansikat.

Italia 13,64€
G.H. Martel Rosé Brut 0.375 l

G.H. Martel Rosé Brut 0.375 l

Ilahduta ystävää suloisella roseesamppanjalla! Erittäin kuiva, tiivis ja moniulotteinen roseesamppanja uhkuu raikkaita punaisia marjoja puolikkaassa pullossa.

Keskisyvän pihlajanmarjan punainen samppanja tuoksuu makeilta ja raikkailta punaisilta marjoilta. Tuoksussa lempeää paahteisuutta, yrttejä ja kuivattuja marjoja. Maultaan se on erittäin kuiva ja runsaan hapokas sekä tiivis, moniulotteinen, täyteläinen ja pitkä.

Ranska 24,90€

Maailman rakastetuin samppanja on ehdoton ystävänpäivän juhlajuoma. Rakkaudesta kyseistä samppanjaa kohtaa kertoo se, että maailmassa poksahtaa joka sekunti auki pullollinen Moët & Chandonia!

Impérial Brut on harmoninen kolmen rypälelajikkeen – Pinot Noir, Meunier, Chardonnay – sekoite, joka ilmentää hienosti Moët & Chandonin raikkaan eleganttia tyyliä. Sen moniulotteisessa aromimaailmassa on tuoreita hedelmiä, valkeita kukkia sekä herkullista briossia.

Ranska