Kantarellileipä

star

5.0

1 arvio

kantarellileipä resepti
Ainekset

Aika: 30 Minuuttia

Määrä: 4

50 g juuriselleriä, hienosti pilkottuna

1 salottisipuli, hienosti pilkottuna

200 g kantarelleja

75 g voita

persiljaa

1dl juuressipsejä

suolaa ja pippuria

4 viipaletta leipää

Kantarellileipä resepti - syksyn varma herkku

Metsän kullaksi kutsutuista kantarelleista saa tehtyä mitä herkullisimpia ruokia. Tämä kantarellileipä resepti korostaa sienten hienovaraista makua!

Kantarellileipä valmistusohje

  1. Paista leipä voissa kullanruskeaksi, käytä pari lusikkaa voita paistamiseen.
  2. Paista kantarellit kunnes neste on haihtunut, lisää 2 rkl voita ja paista vielä 5 minuuttia. Laita sivuun.
  3. Kuumenna loppu voi ja paista juuriselleri ja sipuli.
  4. Sekoita mukaan sienet ja persilja. Lisää suola ja pippuri.
  5. Kokoa sienet leivälle ja koristele juuressipseillä.

Mitä viiniä sieniruokien kanssa tulisi nauttia? Kurkkaa nämä sieniviinit!