Kantarellileipä

Aika: 30 Minuuttia
Määrä: 4
50 g juuriselleriä, hienosti pilkottuna
1 salottisipuli, hienosti pilkottuna
200 g kantarelleja
75 g voita
persiljaa
1dl juuressipsejä
suolaa ja pippuria
4 viipaletta leipää
Kantarellileipä resepti - syksyn varma herkku
Metsän kullaksi kutsutuista kantarelleista saa tehtyä mitä herkullisimpia ruokia. Tämä kantarellileipä resepti korostaa sienten hienovaraista makua!
Kantarellileipä valmistusohje
- Paista leipä voissa kullanruskeaksi, käytä pari lusikkaa voita paistamiseen.
- Paista kantarellit kunnes neste on haihtunut, lisää 2 rkl voita ja paista vielä 5 minuuttia. Laita sivuun.
- Kuumenna loppu voi ja paista juuriselleri ja sipuli.
- Sekoita mukaan sienet ja persilja. Lisää suola ja pippuri.
-
Kokoa sienet leivälle ja koristele juuressipseillä.
Mitä viiniä sieniruokien kanssa tulisi nauttia? Kurkkaa nämä sieniviinit!