Ravintola Royale Estrad on avannut ovensa Helsingin keskustassa

Ravintola Royale Estrad

Elokuussa 2022 ravintola Royale Estrad avasi ovensa Helsingin Svenska Teaternin tiloihin. Klassisia ruoka-annoksia tarjoava ravintola on kokeilemisen arvoinen.

Royale Estrad sijaitsee Svenska Teaternin historiallisissa tiloissa Helsingissä. Estradin menulta löytyy klassisia ruokia kuten Biff Rydberg, klassinen skagen, rapukeitto ja muita herkkuja. Menulta löytyy myös klassisia cocktaileja kuten negroni, old fashioned, martini sekä suuri valikoima viinejä ja samppanjaa. Estradilla tarjoillaan myös arkipäivinä lounasta, saatavilla on muun muassa kolmen ruokalajin lounasmenu. Ravintolassa, jossa on noin 60 asiakaspaikkaa, panostetaan laadukkaaseen palveluun, juomiin ja raaka-aineisiin.

Konseptin takana on huippukokki Michael Björklund ja hänen liikekumppaninsa Thomas Strandvik. Yhdessä he pyörittävät Royale Estradin lisäksi BBQ Royale ja Café Royale ravintoloita Helsingin Stockmann-tavaratalossa. Lisäksi heillä on yhteensä viisi Niska-ravintolaa ympäri Suomea. Royale Estrad on liikekumppaneiden kahdeksas yhteinen ravintola. Estrad avasi ovensa elokuussa 2022 vanhaan Café Artistin tiloihin.

“Haluamme että teatterin kokonaiskokemus tuntuu täydelliseltä ja haluamme tehdä Royale Estradista kokoontumispaikan teatterin ystäville ja muille vieraille. Teatterin tulee olla vapaa paikka ja tänne tullaan nauttimaan korkean laadun teatteriesityksistä ja ruokaelämyksistä”, sanoo Michael Björklund.

Royale Estrad vastaa myös teatterin väliaikatarjoilusta. Svenska Teaternin viehättävä yleisökahvila sijaitsee katutasosta seuraavassa kerroksessa. Väliajoilla Estrad tarjoaa kaikkea mahdollista aina perinteisistä makeisista tapaksiin, joihin sisältyy mm. ilmakuivattua kinkkua ja juustoa ja tietysti juomia. Väliaikatarjoilu tilataan etukäteen Svenska Teaternin sivuilta.

“Keskitymme klassisiin ruokiin, jotka on tehty laadukkaista raaka-aineista. Kaikki on valmistettu rakkaudella teatteriystävillemme ja muille vieraille”, sanoo Björklund.

Royale Estrad

Pohjoisesplanadi 2, 00130 Helsinki

estrad@royalehelsinki.com

050 3537200

  @royaleestrad