Ruosniemi Brewery Helsinki Shop & Taproom

Ruosniemen taproom

Ruosniemi Brewery avasi Helsingin keskustassa uudistuneella Kaivopihalla olutkaupan ja taproomin yhdistelmän 15.12.2020!

Porilaistaustainen pienpanimo on lähtöisin Porin Ruosniemen kaupunginosasta, ja on valmistanut vuodesta 2011 laadukkaita ja palkittuja käsityöläisoluita. “Haluttiin lähteä tuomaan isolle kirkolle vähän porilaista meininkiä - kuitenkin niin, että olut on kylmää ja asiakaspalvelu lämmintä“, toteaa panimon toimitusjohtaja ja perustaja Juho-Matti Karpale.

Ruosniemi Brewery Helsinki Shop & Taproomin toiminta-ajatuksena on tuoda kaikki Ruosniemen tuotteet, uutuudet ja harvinaisuudet joko kaupasta ostettavaksi mukaan tai maisteltavaksi paikan päällä. “Valikoima tulee koostumaan ensi alkuun panimon omista oluista ja lonkeroista, mutta jatkossa tuodaan esille Satakunnan muidenkin pienpanimoiden ja -tuottajien kirjoa. Esimerkiksi meidän Tyrnilonkeroa maistamalla pääsee maakuntamatkalle omalla kotisohvalla”, Karpale valaisee. Noin sadan neliön liiketila sijaitsee sisällä Kaivopihan uudistuneessa kauppakeskuksessa, jonne katutason sisäänkäynti on kolmen sepän patsaalta sekä Kaivopihalta, ravintola Zetorin alapuolelta. Taproomin puolella on 50 asiakaspaikkaa ja kaupan puolelta löytyvät oluet löytyvät kylmäkaapeista ja sesongin mukaisista lahjapakkauksista.

Olutkauppa tulee olemaan auki joulunalusviikoilla kauppakeskuksen aukioloaikoina ja anniskelun suhteen tullaan noudattamaan viranomaisten suosituksia.

Lue Ruosniemen panimosta ja sen käsityöläisoluista: Ruosniemi Brewery panee intohimolla, insinööritaidolla ja huumorilla

Osoite (Helsinki): Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki (Kaivopiha)

Alkuvuoden aukioloajat: Ma – Ti klo 12-18 Ke – La klo 12-22 (6.1. suljettu)

Puhelin: +358 40727 0602

Sähköposti: taproom@ruosniemenpanimo.fi

Maksutapana kelpaa kortti (koronatilanteen vuoksi emme käsittele käteistä).