Take Away ravintolat

Take Away ravintolat

Poikkeustilanteesta huolimatta herkuttelun ei tarvitse loppua! Kokosimme Viinipostin tiimin kanssa Helsingistä, Turusta ja Jyväskylästä lemppari take away ravintolat, joita haluamme sinunkin kokeilevan!

Millaista ruokaa tuli valittua? Viinipostin Syö & Juo -osiossa viinisuositukset erilaisille ruoille!

Helsinki

Locanda Scappi

Viinipostin suosikki italialainen ravintola Helsingissä tarjoaa take away -ruokaa sulun aikana! Locanda Scappista tulet saamaan niin lämpimiä take away -annoksia, kuin italialaisia deliherkkuja. Näiden lisäksi tarjontaan tulevat myös neljän ruokalajin menut, joita voit tilata kaksi päivää etukäteen. Lisätietoja löydät Locanda Scappin nettisivuilta (päivityksiä tehdään para-aikaa, eli jos sivuilla ei vielä ole ohjeita, ovat ne sinne pian tulossa 😊)

Locanda Scappi tulee olemaan auki tiistaista lauantaihin 17:00-21:00 (maaliskuu 2021)

Lucy's Sushi

Halajaako mieli sushille?

Lucy's Sushi tarjoilee käsintehtyä ja aina tuoretta sushia Espoon Keilaniemessä yli 80 metrin korkeudessa! Nyt Lucy’s Sushin herkulliset sushit saat tilattua myös omaan kotiisi!

Lucy’s Sushin annoksia voit tilata joko Woltin tai Foodaran kautta!

Turku

Roster

Roster on maailman makuja tarjoileva tunnelmallinen bistro Turun tuomiokirkon kupeessa!

Rosterin keittiössä keskitytään Kari ‘Kape’ Aihisen ja Olli Kolun luotsaamana muhkeisiin makuihin. He yhdistelevät rohkeasti vaikutteita maailmalta ja tarvittaessa laittavat klassikot uusiksi.

Rosterin take away -annokset tulevat myyntiin Wolt-palveluun. 10.3. alkaen Rosterista saa tilattua noudolla tai kotiinkuljetuksella annoksia. Annokset päivittyvät Rosterin sivuille.

Take away -annosten lisäksi Rosterista saa viikonloppuisin tilattua myös Rosterin ruokakassin, josta löytyy esivalmistellut raaka-aineet neljän ruokalajin illalliselle.

Roster Turku on auki take away -tilauksille 10.3. alkaen keskiviikko-lauantai klo 12-19.

Ravintola Nerå

Turussa sijaitseva Ravintola Neråsta saa take away-ruokaa! Nerå on auki joka arkipäivä 11-15 välillä. Myös Nerån vitriinistä saa mukaan suolaisia ja makeita herkkuja! Illalla ravintola on suljettu.

Tutustu Nerån Take Away annoksiin!

Viisi ravintolaa

Viisi ravintolaa, yksi osoite! Kahvila Fontana muuntautuu POP UP- ravintolaksi tiistaina 9.3.! Saman kanton alle tulevat kokkailemaan viisi upeaa ravintolaa: Fontana, Hügge, di Trevi, Nooa ja Tårget. Lue lisää Viisi ravintolaa -konseptista heidän Facebook-sivuiltaan!

Pori

Bucco

Buccossa ruoka on elämys ja elämäntapa. Kaikki annokset valmistetaan alusta loppuun itse, satokauden parhaista antimista.

Tutustu Buccon Take Away annoksiin!

Jyväskylä

Figaro

Ravintola Figaro sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa vanhassa idyllisessä kivitalossa. Ruokalistalta löytyy paljon kansainvälisiä makuyhdistelmiä laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Erikoisuutena ravintolasta löytyy dry age -lihakaappi, jossa raakakypsytetään erilaisia laatulihoja.

Sulkuaikana Figaro valmistaa tilauksesta take away annoksia noudettavaksi. Take away tuotteet ovat ostettavissa verkkokaupasta:  https://lahjakortti.figaro.fi/ Kaikki annokset ovat suunniteltu/valmistettu niin, että tarvitsevat pienen loppukypsennyksen/ lämmityksen. Tarkemmat ohjeet vielä noudon yhteydessä.