Daily Dose - Vallilan viinibaari hurmaa italialaisilla herkuillaan

ravintola daily dose vallila

Suunta kohti Vallillaa: Ravintola Daily Dose, tarjoilee italialaista Street Foodia suurella sydämellä! 

Ravintola Daily Dose on kahden miehen pyörittämä italialainen ravintola Vallillassa! Toinen ravintoloitsijoista on Riminillä kasvanut italialainen ja toinen Equadorissa syntynyt, mutta Madridissa kasvanut ravintoloitsija. Tässä terveiset Daily Dosen pyörittäjiltä:

"Tervetuloa Daily Dose:een - aitoon, italialaiseen ravintola-viinibaariin, jossa sinut ympäröidään rennolla ja ystävällisellä tunnelmalla. Ravintolamme sijaitsee Vallilan rauhallisella ja viihtyisällä alueella.

Täällä sinulle tarjoillaan autenttisen herkullisia italialaisia ruokia, jotka pohjautuvat parhaisiin raaka-aineisiin, niin Italiasta kuin Suomestakin. Vivahteikkaat viinimme on myös valikoitu huolellisesti juuri sinua varten. Haluamme tarjota unohtumattomia elämyksiä ikimuistoisilla annoksillamme ja sydämellisellä palvelullamme.

Piipahda luonamme viinilasillisella tai tyylikkäällä aperitiivilla - tai tuo ystäväsi ja läheisesi istumaan iltaa italialaiseen tyyliin, ihanan ison ruokapöydän ääreen pitkäksi aikaa!

Daily Dose:a pyörittävät päivittäin kaksi miestä: Werter ja Patricio. Werter on kotoisin Italian Riminiltä. Rimini sijaitsee Emilia Romagnan maakunnassa, joka on yksi Italian tunnetuimpia ja perinteikkäimpiä ruoka- ja viinikulttuurin alueita. Patricio on puolestaan lähtöisin Ecuadorista, mutta hän on kasvanut Espanjassa. Daily Dose:n tunnelmassa yhdistyvätkin Werterin lämpimät lapsuusmuistot ja värikäs elämänhistoria huipputaitavan ja sydämellisen Patricio-kokin kulinaristisiin taidonnäytteisiin – jos siis kaipaat parasta italialaisen kulttuurin kokemusta Helsingissä, sinun ei tarvitse varata lentoa, vaan tule Daily Doseen!"

Hämeentie 68 C
00550 Helsinki
040 7034 004
info@dailydose.fi

http://www.dailydose.fi/en/homepage/

Artikkelin kuva & tekstit: Daily Dose

Oletko testannut jo näitä ravintoloita? Keräämme Viinipostissa mielenkiintoisat ravintolauutuudet yhteen!

Julkaistu 2/2020