Ylistetty kahvila Tartine tarjoaa ranskalaista vegaaniruokaa

kahvila tartine

Helsingin Vallilaan, Sturenkadulle aukesi viime vuonna herkullinen uutuus, jota ylistetään kaikkialla: ranskalaista vegaaniruokaa tarjoava kahvila Tartine. Kahvila Tartine sai alkunsa kolmen ranskalaisen ystävän yhteisestä intohimosta ranskalaista ruokaa ja kasvipohjaisia tuotteita kohtaan.

Tartine valmistaa 100 %:sti kasvipohjaisia herkkujaan kunnioittaen ranskalaista gastronomiaa. Modernien ja lähellä tuotettujen raaka-aineiden käyttäminen ajattomissa resepteissä kertoo Tartinen ideologiasta. ”Kahvilamme tavoitteena on tarjota ranskalaisia klassisia herkkuja ympäristöä ja luontoa kunnioittaen – nostalgiset herkut ja tasapaino luonnon kanssa kulkevat käsikädessä”, kuvailee Tartinen henkilökunta.

Helsingin Sanomien sivuilla kahvila Tartinea ylistetään sanoin: ”Ranskalaisia vegaaniruokia tekevä Tartine valloitti lehtevällä croissantilla” ja ”20 minuuttia ja yksi hylly on jo tyhjä – Vallilaan avattiin kahvila, jota ei näytä pidättelevän edes globaali pandemia”. Lue myös Helsingin Sanomien artikkeli: "Ravintoloiden perusteella on selvää, mikä oli vuoden 2020 hittiruoka – HS:n kriitikot listasivat parhaat ravintolaelämykset", jossa ylistetään Tartinea. kahvila tartine tarjoilee perinteisiä ranskalaisia leivonnaisiaKahvila Tartine nostettiin useamman kerran perustamisvuonnaan Helsingin mielenkiintoisimpien ravintoloiden joukkoon. Ravintoloiden vierailijoiden keskuudessa on äimistelty, kuinka ranskalaiset perinneherkut taittuvat ilman eläinperäisiä ainesosia niin herkullisiksi: tuoreet leivonnaiset ja juurileipä (kaikki vegaaneja tietysti) ovat saaneet aikaseksi pitkät jonot kahvilan ovelle.

Tarjous: Viinipostin asiakkaille viinipullo 20 € hintaan!

Löimme Viinipostin ja Tartinen kanssa hynttyyt yhteen! Nyt Tartinesta on saatavilla Viinipostin viinejä, ja vieläpä huikeaan etuhintaan vain viinipostilaisille! Alla tarjouksen tiedot, muista huikata kassalla ”Viiniposti” niin nautit herkullisia viinejämme huokeampaan hintaan 😊

Etu: Viinipullo 20 € hintaan

Etukoodi: Lunastat pullon 20 € hintaan koodilla ”VIINIPOSTI

Etuaika: 4.2.-18.3.2021

Tartine Sturenkatu 36 00550, Helsinki

Aukioloajat To – Sun 11 – 16 Suljettu Ma - Ke

Yhteystiedot

+358 449878432

contact@tartine.fi

https://www.tartine.fi/