Alkoholiton kuohuviini

alkoholiton kuohuviini

3 x Alkoholiton kuohuviini testiin

Juhlavieraiden huomioimiseksi, on kohteliasta muistaa tarjota aina myös alkoholittomia juomia. Alkoholiton kuohuviini vastaa kasvaneeseen kysyntään alkoholittomien tuotteiden markkinoilla! Alta löydät Viinipostin viiniasiantuntijoiden suosittelemat alkoholittomat kuohuviinit.

Suositukset

Ebony Vale Sparkling 0%

Ebony Vale Sparkling 0%

Abony Vale -sarjan alkoholiton kuohuviini vastaa kasvaneeseen kysyntään alkoholittomien tuotteiden markkinoilla!

Alkoholi vähennetään tuotteesta hyvin hellävaroen, jotta viinin laatu, hedelmäinen raikkaus ja rakenne säilyvät.

Kuohuvaan käytetyt rypäleet on kerätty sadonkorjuun alussa, jotta rypäleiden sokerimäärä ei ole liian suuri. Näin varmistutaan siitä, että alkoholia on alkuperäisessä tuotteessa myös vähemmän. Rypäleet puristetaan hellävaroen, jotta viinin väri ja tanniinit väilyvät erinomaisina. Alkoholi poistetaan lopullisesta tuotteesta hellävaroen matalapaine tislauksella, joka takaa viinin aromien ja makujen säilymisen.

Ebony Vale kuohuviinin aromimaailma muodostuu omenasta ja limestä ja se on harmonisen makeahko ja hapokas.

Saatavilla hyvin varustelluista K-ruokakaupoista

Nozeco Fine Sparkling 0%

Nozeco Fine Sparkling 0%

Keskisyvän sitruunan värisen juoman tuoksu on runsas ja kesäinen: siitä voi aistia prosecollekin tyypillisiä päärynän ja valkoisten kukkien sekä keltaisen rusinan aromeja. Suussa Nozeco on puolikuiva, raikas, pirteästi kupliva, kevyt ja mansikkaisen hedelmäinen. Loppumaku jättää kielen päälle lempeästi aavistuksen viinirypäleiden luonnollista sokeria. Viilennä hyvin ja nauti iloisista kuplista huoletta! 

Saatavilla Alkon lisäksi myös hyvin varustelluista K-ruokakaupoista

7,49€
Nozeco Fine Sparkling Rosé 0%

Nozeco Fine Sparkling Rosé 0%

Keskisyvä ruusunmarjojen värinen kuohujuoma tuoksuu runsaan mansikkaiselta, päärynöiltä, vadelmilta ja ruusun terälehdiltä. Suussa kokonaisuus on puolikuiva, raikas ja reippaasti kuohahtava. Tummien rypäleiden mukanaan tuoma ryhdikkyys maistuu ja tuntuu keskitäyteläisessä kokonaisuudessa, mutta jälkifiilis on alkoholittomuuden vuoksi kevyt ja mansikkainen.

Saatavilla Alkon lisäksi myös hyvin varustelluista K-ruokakaupoista

7,49€