Alkoholittomat mocktail reseptit

Alkoholittomat mocktail reseptit

Valmista raikkaat ja alkoholittomat mockatilit Nozecon alkoholittomista kuohuviineistä! Näitä alkoholittomia kuohuviinejä löytyy hyvin varustelluista K-Ruokakaupoista. Nauti ne sellaisenaan tai testaa 2 x mocktail resepti alta.

ALKOHOLIHOTON LIME-PASSION MOJITO

Ainekset:

1 Lime

1 Passionhedelmä

5 cl Nozeco

5 cl Vichy/ kivennäisvesi

Jäitä

Mintunlehtiä

Ohjeet:

Halkaise passionhedelmä ja siivuta lime.

Laita puolikkaan passionhedelmän lihat tarjoilulaseihin pohjalle ja purista yhdestä limen lohkosta hieman mehua sekaan sekä lisää jäitä.

Kaada alkoholitonta Nozeco kuohuviiniä lasiin ja lisää sekaan myös hieman kivennäisvettä oman maun mukaan.

Koristele juoma vielä limelohkoilla ja mintunlehdillä. Mukaan voi laittaa syötäviä kukkia mm. orvokkeja.

GRANAATTIOMENA-VADELMA MOCKTAIL

Ainekset:

1 Granaattiomena

1 Rasia vadelmia

20 cl Nozeco Rosé

5 cl Vichy/ kivennäisvesi

Minttu

Orvokkeja (koristeeksi)

Jäitä

Sokerireunus:

Hunaja

Kidesokeri

Ohjeet:

Kaada tilkka juoksevaa hunajaa lusikalle ja asettele hunaja tarjoilulasien reunalle. Tämän jälkeen kaada reunalle kidesokeria, jotta saat kauniin koristereunan lasiin.

Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet varovasti, jottei valkoista kalvoa päädy sekaan. Laita siemenet ja osa vadelmista siivilään ja purista lusikalla mahdollisimman paljon mehua irti.

Laita granaattiomenasta ja vadelmista saatu mehu tarjoilulasien pohjalle ja lisää runsaasti jäitä viilentämään juomaa.

Kaada sekaan alkoholitonta Nozeco Rosé kuohuviiniä ja lisää mukaan pieni annos kivennäisvettä.

Koristele juoma halkaistuilla vadelmilla, kokonaisilla granaattiomenan siemenillä, mintulla ja orvokin kukilla.

Kiinnostavatko alkoholittomat viinit? Kurkkaa myös nämä ruokakaupoista saatavat alkoholittomat viinit!

Suositukset

Nozeco Fine Sparkling 0%

Nozeco Fine Sparkling 0%

Kun yhä useampi itsestään huolehtiva viinien ystävä vähentää alkoholin kulutustaan, Angelo Taurini vastaa kysyntään proseccomaisen kepeällä kuohuviinillä, josta on alkoholi poistettu käänteisosmoosin avulla. Modernin vakuumitislauksen avulla viiniin luontaisesti syntyneet aromit on otettu talteen ja lisätty takaisin valmiiseen alkoholittomaan juomaan. Tuloksena on iloisesti kupliva matalakalorinen ihanuus!

Keskisyvän sitruunan värisen juoman tuoksu on runsas ja kesäinen: siitä voi aistia prosecollekin tyypillisiä päärynän ja valkoisten kukkien sekä keltaisen rusinan aromeja. Suussa Nozeco on puolikuiva, raikas, pirteästi kupliva, kevyt ja mansikkaisen hedelmäinen. Loppumaku jättää kielen päälle lempeästi aavistuksen viinirypäleiden luonnollista sokeria. Viilennä hyvin ja nauti iloisista kuplista huoletta!

6,89€
Nozeco Fine Sparkling Rosé 0%

Nozeco Fine Sparkling Rosé 0%

Nozeco Rosé da Angelo Taurini on tyylikäs valinta, jos arvostat kepeitä roseekuplia muttet alkoholia. Tästä alun perin aidosta viinistä on poistettu alkoholi unohtamatta viinillistä makua. Modernin alipainetislauksen avulla viiniin luontaisesti syntyneet aromit on otettu talteen ja lisätty takaisin valmiiseen alkoholittomaan juomaan. Tuloksena on iloisesti kupliva matalakalorinen ihanuus, jota voi nauttia huoletta ilman alkoholin vaikutusta!

Keskisyvä ruusunmarjojen värinen kuohujuoma tuoksuu runsaan mansikkaiselta, päärynöiltä, vadelmilta ja ruusun terälehdiltä. Suussa kokonaisuus on puolikuiva, raikas ja reippaasti kuohahtava. Tummien rypäleiden mukanaan tuoma ryhdikkyys maistuu ja tuntuu keskitäyteläisessä kokonaisuudessa, mutta jälkifiilis on alkoholittomuuden vuoksi kevyt ja mansikkainen.

6,89€