Continental Sour

Continental Sour valmistuu portviinistä ja vaniljaisesta Bourbon viskistä
Kun lämmittävä portviini ja kuivan vaniljainen Bourbon yhdistyvät sopivassa happotasapainossa, on lopputuloksessa uudenlaista syvyyttä. Continental Sour drinkkiin voi halutessaan lisätä munanvalkuaisen, mutta tämä ei ole välttämätöntä, sillä makumaailma on tuhti ja pehmeä.
Ainekset:
4 cl Bourbon -viskiä
3 cl sitruunamehua
1,5 cl sokerisiirappia (2:1)
2 tippaa Aromatic bittereitä
2 tippaa Orange bittereitä
1,5 cl portviini-float (esim. Grahams LBV)
Jäitä
Ohjeet:
Mittaa kaikki raaka-aineet, paitsi portviini, shakeriin ja ravista jäiden kanssa. Tuplasiivilöi juoma shakerista on the rocks -lasiin. Lisää jäät, kaada portviiniä hitaasti lusikalla auttaen juoman päälle ja tarjoile.