Gancia-kuoharit – kun on syytä juhlistaa

Gancia-kuoharit – kun on syytä juhlistaa

Kevään juhlat juhlitaan ehkä pienellä porukalla, mutta juhlajuomista ei kannata tinkiä. Gancia-kuohareilla et voi epäonnistua!

Suomalaisten suosikki, hienostunut ja hurmaavan aromikas Gancia Asti ja uusi kuiva, mutta hedelmäisen raikas Gancia Rosé Prosecco ovat varmoja valintoja niin kesän juhliin kuin pienempiin illanistujaisiin piknikeillä.

3 x Kuohuviinidrinkki Gancia Rosé Proseccosta

Jotain maukasta -blogin ihastuttava Mari Moilanen suunnitteli kevään odotetuimmalle kuohuviiniuutuudelle Gancia Rosé Proseccolle kolme veden kielelle nostattavaa kuohuviinidrinkkiä. Mikä näistä kuohuviinidrinkeistä sinulla menee testiin?

Suositukset

Gancia Asti

Gancia Asti

Makeille herkuille ja mansikoille

Suomen suosituin italialainen kuohuviini on klassinen valinta juhlien makeiden herkkujen kylkeen! Astin pehmeys, makea hedelmäisyys sekä aromaattisuus sointuvat kauniisti yhteen mansikkaisten jälkiruokien kanssa.

Italia 11,99€
Gancia Prosecco DOC Rose

Gancia Prosecco DOC Rose

Vaaleanpunaista Prosecco

Italian vanhin kuohuviinituottaja ja Suomen suosituin italialainen kuohuviinitalo Gancia on kehittänyt trendikkään Rosé Proseccon näyttävässä pullossa!

Raikkaan hedelmäinen, aromaattinen ja hienostunut Gancia Rosé Prosecco maistuu sellaisenaan juhlajuomana. Jos kuitenkin kaipaat ruokaa seuralaiseksi, suosittelemme kevyitä kalaruokia ja alkupaloja.

Kurkkaa linkin takaa Gancia Rosé Proseccon myymäläsaatavuus. Jos tätä ihanuutta ei löydy lähimyymälästäsi, kannattaa sinun rohkeasti kokeilla Alkon verkkokauppaa. Saat sitä kautta tilattua mitä vain ja noudettua haluamasi tuotteet valitsemastasi myymälästä.

Italia 13,90€