Hintaansa hienompi: Calvet Cahors Malbec

Hintaansa hienompi: Calvet Cahors Malbec

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Calvet Cahors Malbec

Calvet Cahors Malbec

Calvet Cahors Malbec on hintaansa hienompi, koska se tulee Malbecin synnyinseudulta Ranskasta eikä sitä ole hinnalla pilattu!

Lounais-Ranskassa sijaitseva Cahors on punaviinialue. Siellä kypsyneet Malbecit ovat tummanpuhuvia, täyteläisen marjaisia ja mausteisia viinejä.

Calvet Cahors Malbec on tummanpuhuva, täyteläisen marjainen ja mausteinen viini, joka suorastaan pyytää grillattua lihaa kumppanikseen. Kuiva, keskitäyteläinen, mutta edelleen runsaan hedelmäinen viini on maltillisen hapokas ja pehmeätanniininen sallien ruokakumppaneiltansa myös mausteisuutta. Kokeile viiniä myös riistan ja voimakkaiden juustojen kera.

Ranska 12,98€