Hintaansa hienompi: Dal Cero Pinot Grigio Ramato

Hintaansa hienompi: Dal Cero Pinot Grigio Ramato

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Dal Cero Ramato Pinot Grigio

Dal Cero Ramato Pinot Grigio

Dal Cero Pinot Grigio Ramato on hintaansa hienompi, koska se on yllätyksellinen ja tyylikäs talviajan valkoviini.

Tyylikäs valkoviini, jonka hempeä persikan väri muistuttaa roseeviiniä. Viini on silkinpehmeä, mutta silti samalla tukevasti rakennettu ja täyteläinen kokonaisuus. Tuoksussa on aistittavissa trooppista hedelmää, kuten ananasta sekä vieno tuulahdus kevään ensimmäisistä kukista. Elegantti, samettinen, täyteläinen ja raikas kokonaisuus, jota ei kannata jättää välistä!

Tämä Pinot Grigio on ihanteellinen kumppani kevyiden antipastojen kanssa tai valkoisen grillatun tai paistetun kalan keralla.

Fun Fact: Viinin nimessä sana Ramato tarkoittaa kuparia, jolla viitataan viinin lumoavaan väriin, joka syntyy luonnollisesti 12 tunnin maseraatiosta rypäleiden kanssa. Tämä on alkuperäinen tyyli ja väri Pinot Grigiolle! Vastaavanlaisia Pinot Grigioita on nykyään vaikea löytää, sillä ne ovat miltei kaikki kadonneet tai niitä ei vaan enää valmisteta.

Italia 15,98€