Hintaansa hienompi: Nau Mai Sauvignon Blanc

Hintaansa hienompi: Nau Mai Sauvignon Blanc

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Nau Mai Sauvignon Blanc muovipullo

Nau Mai Sauvignon Blanc muovipullo

Nau Mai Sauvignon Blanc on hintaansa hienompi, koska se on Uuden-Seelannin helmi, joka on arvioitu hinta-laatusuhteeltaan LÖYDÖKSI!

Malborough’n alue nousi kuuluisuuteen 1980-luvulla, kun sen raikkaan mineraaliset sauvignon blancit nostivat Uuden-Seelannin laatuviinimaiden joukkoon. Eteläsaaren koillisnurkassa sijaitseva alue vastaa nykyään 2/3 koko maan viinituotannosta, ja viinit ovat kysyttyjä ympäri maailman.

Keskivaalea vihertävänkeltainen viini tuoksuu runsaan aromaattiselle: mustaherukanlehdet, lime, sitruunamelissa ja vastaleikattu ruoho ovat tyypillisiä Sauvignon Blancin aromeja. Suussa kuiva, ryhdikkään hapokas ja keskitäyteläinen kokonaisuus jatkaa tuoksun linjoilla, ja jälkimaussa häivähtää hieman vihreää paprikaa ja tyylikästä mineraalisuutta. Laadukas sauvignon blanc esimerkiksi foliokalalle, parsalle ja yrteille, vuohenjuustosalaatille, ravuille ja kalatartarille!

Viinilehti:

⭐⭐⭐⭐⭐ tähteä

❤️=Luonteikas viinit

💰 Hinta-laatusuhde: LÖYTÖ

Uusi-Seelanti 12,99€