Lähetä kesäinen viinilahja Alkon verkkokaupasta

mitä lahjaksi henkilökunnalle

Mitä lahjaksi henkilökunnalle, yhteistyökumppaneille taikka valmistuneille ja niille omille rakkaille?

Ilahduta ystävää, henkilökuntaa, yhteistyökumppania tai valmistunutta kesäisellä viinilahjalla! Opi käyttämään Alkon "Tilaa lahjaksi" -palvelua ja lähetä muistaminen pienellä vaivalla!

Näin voit tilata tuotteita lahjaksi Alkon sivujen kautta:

  1. Mene Alkon verkkokauppaan ja kirjaudu sisään luomalla tunnukset
  2. Valitse tuote (alla Viinipostin vinkit!) ja täytä lahjansaajan tiedot ja valitse myymälä, josta hän voi noutaa tilauksen
  3. Valitse lähteekö lahjan saajalle heti sähköpostilla viesti vai vasta kun lahja on noudettavissa. Nauti kesästä ja rentoudu!
Tutustu tarkemmin Alkon ”Tilaa lahjaksi” -palveluun täältä. Täältä vielä mukaan nopeat vinkit kuohuviinin jäähdyttämiseen! Alta löydät Viinipostin suosituksia lahjaksi henkilökunnalle, valmistuneelle, yhteistyökumppanille sekä ystäville ja rakkaille!

Suositukset

Domaine Montrose Pinknik Rosé

Domaine Montrose Pinknik Rosé

Kesälahja henkilökunnalle

Mitäpä jos lähettäisitte tänä vuonna henkilökunnalle varmasti mieluisen viinilahjan salonkikelpoisessa hanapakkauksessa?

Yksinkertaisen hienostunut design tekee Rosé Pinknikin 1,5 litran hanapakkauksesta salonkikelpoisen seuralaisen. Viiniä voi vallan mainiosti nauttia ilman ruokaakin, mutta kevätillan kruunaavat jokirapusalaatti, siikafilee uusilla perunoilla tai kvinoa bowl granaattiomenan siementen kera (muista vinkata henkilökunnalle!). Ja kuka nyt ei nauttisi roseesta kesäisenä päivänä!

Ranska 20,98€
G.H. Martel Prestige Brut

G.H. Martel Prestige Brut

Kiitos yhteistyökumppanille

Muista tärkeitä yhteistyökumppaneita tyylikkäällä lahjalla!

Vuoden Viinit kilpailussa pronssia napannut ja Helsingin Sanomien Viikon Viiniksikin (0,375l pullossa) valittu G.H. Martelin samppanja on tyylikäs yhteistyökumppanin muistaminen.

Psst! Helsingin Sanomien viiniasiantuntija Jouko Mykkänen valitsi kyseisen samppanjan Viikon Viiniksi, lue juttu täältä!

Mykkänen toteaa: ”Edulliseksi samppanjaksi tässä on yllättävästi miellyttävän monipuolinen ja herkullinen, rapean rapsakka maku.” Tähtiä samppanja sai ****!!!

Ranska 29,99€
Calvet Murmure de Rosé

Calvet Murmure de Rosé

Ystävälle kesäfiilistä

Provence parhaimmillaan! Lämmin kesäilta, hyvät ystävät ja tämä rosee. Tästä jää muistoja pitkälle tulevaisuuteen. Sopii erittäin hyvin grillatun kalan ja muiden kesäruokien kumppaniksi.

Ranska 14,49€
Villa Conchi Cava Blush

Villa Conchi Cava Blush

Valmistuneelle kuplia

Kouluista valmistuneita juhlitaan koko kesän! Muista valmistunutta läheistä lähettämällä kuohuva lahja Alkon verkkokaupan kautta.

Vegaaninen roseekupliva Villa Conchi Blush on trendikäs, vaalea ja nautittavan kesäinen! Raikas greippimäinen hapokkuus yhdessä runsaan mutta pehmeän moussen kanssa kannattelevat eloisaa marjaisuutta, ja jälkimaku on sekä raikas että kesäisen huoleton.

Espanja 13,28€
Gancia Prosecco DOC Rosé

Gancia Prosecco DOC Rosé

Juhannuslahja drinkkiohjeen kera

Italian vanhin kuohuviinituottaja ja Suomen suosituin italialainen kuohuviinitalo Gancia toi Suomen markkinoille trendikkään Rosé Proseccon näyttävässä pullossa!

Raikkaan hedelmäinen, aromaattinen ja hienostunut Gancia Rosé Prosecco maistuu sellaisenaan juhlajuomana. Jos kuitenkin kaipaat ruokaa seuralaiseksi, suosittelemme kevyitä kalaruokia ja alkupaloja.

Lähetä lahjapullon mukana myös herkulliset Rosé Prosecco kuohuviinidrinkkiohjeet!

Italia 13,90€
Charles Heidsieck Brut Reserve

Charles Heidsieck Brut Reserve

Rakkaalle laatua

Ketä lähimmäistäsi haluaisit muistaa tyylikkäällä samppanjalla? Onko se kenties oma puoliso, perheenjäsen vai kaukana asuva ystävä?

Charles Heidsieck on voittanut lukuisia palkintoja, kuten kultaa Vuoden Viinit kilpailussa, Vuoden Samppanja -tittelin Viinilehdessä sekä BWW- “The Best Wine of the World” kilpailussa “Maailman paras non-vintage samppanja” -tittelin.

Monikerroksinen, kermainen ja pitkä makumaailma sopii yhteen ostereiden, foie gras’n, pata negra-kinkun, katkarapujen ja kypsien juustojen kanssa.

Ranska 56,20€