Isot kuohuviinipullot

iso kuohuviinipullo

Magnum pullo on näyttävä elementti juhlissa!

Viiniposti vinkkaa juhliin kolme näyttävää magnum kokoista kuohuviiniä. Magnumista riittää monta onnittelumaljaa ja se on näyttävä elementti juhlissa!

Oletko järjestämässä isompia juhlia? Täältä löydät viinisuosituksemme noutopöydän herkuille!

K-Ruoka vinkkaa noutopöydän juhlamenun, ota reseptit talteen täältä!

Suositukset

Villa Conchi Cava Brut Selección 1.5 l

Villa Conchi Cava Brut Selección 1.5 l

Villa Conchin viinitarhat sijaitsevat Katalonian alueella Montserrat-vuorten suojassa. Tarhojen korkeus sekä öiden viileys auttavat säilyttämään rypäleiden miellyttävän hapokkuuden, ja talon viinit ovatkin tyyliltään nuorekkaan raikkaita. Moderniin tyyliin Villa Conchi sekoittaa perinteisiin cavalajikkeisiin Chardonnayta, joka tuo kokonaisuuteen hienostuneen hedelmäisen lisänsä.

Rypäleet poimitaan yön viileydessä suojellen niiden raikkautta päivän kuumuudelta ja ennenaikaiselta käymiseltä. Viini on käytetty 16 asteen lämpötilassa, ja malolaktinen käyminen on pehmentänyt happojen terävimmän reunan. Cava valmistetaan samppanjamenetelmällä, ja uudelleenkorkituksen jälkeen se on saanut levätä pullossa 12kk ennen myyntiin laskua.

Vaalean vihertävänkeltainen kuohuviini tuoksuu sitrushedelmille, päärynälle ja omenalle. Suussa kuiva ja ryhdikkään hapokas, sitruunainen, omenainen, hieman yrttinen ja aavistuksen paahteinen. Mousse on eloisa mutta kevyt, ja jälkimaku saa suun supistumaan miellyttävästi. Villa Conchin cava on mainion monikäyttöinen kuohuviini: se sopii niin aperitiiviksi kuin seurusteluunkin, juhlamaljaksi ja kesäisen lämmön raikastajaksi, pikkusuolaisille, salaateille ja kylmille suolaisille kaloille.

Espanja 32,95€
G.H. Martel Prestige Brut 1.5 l

G.H. Martel Prestige Brut 1.5 l

Vuonna 1869 perustetun samppanjatalon menestys kietoutuu Tabourinin ja Rabeneaun perheiden ympärille. Jo ennen oman samppanjan valmistusta Tabourinin perhe kasvatti viiniä Avenay Val d’Orin kylässä. Nykyään 22 000m2 kellaritilojen ja 55 000 hehtolitran tuotantokapasiteetin lisäksi G.H.Martel omistaa edelleen 58 hehtaaria Chardonnay ja Pinot Noir –tarhoja. Heidän keskiaikaiset kalkkikellarinsa sekä 1700-luvun rakennuksensa ekomuseoineen ovat avoinna yleisölle.

Vaalean kullanvärinen viini tuoksuu kypsän hedelmäiselle: omenan ja sitruunan seasta löytyy keltaista luumua, tuoreita herneitä ja ruokabanaania. Hedelmäisyyttä seuraavat pullokypsytyksen paahteiset aromit, keksiä, voita ja pähkinää. Suussa kuiva ja hapokas, runsaan moussen omaava viini jatkaa tuoksun maailmassa, ja jälkimaku on suuta supistavan mineraalinen. Vakaata laatua hyvässä hinta-laatusuhteessa – ja samppanjan pullossa kehittyville aromeille tutkitusti parhaimmassa koossa!

Ranska 83,00€
Moët & Chandon Impérial Brut 1.5 l

Moët & Chandon Impérial Brut 1.5 l

Maailman rakastetuin samppanja!

Impérial Brut on harmoninen kolmen rypälelajikkeen – Pinot Noir, Meunier, Chardonnay – sekoite, joka ilmentää hienosti Möet & Chandonin raikkaan eleganttia tyyliä.

Ranska 128,68€