Pikkupullot piknikille

viini piknikille

Viini piknikille

Piknikkausi on nyt käsillä, mutta mitä sinne pakkaisi tällä kertaa piknikviiniksi mukaan? Piknik kaipaa pikkupulloja kaverikseen!

Suosittelemme valitsemaan erityyppisiä viinejä, joista kukin voi nauttia mieleisiään. Kokosimme yhteen valikoiman pikkupulloja, joista löytyy jokaiselle jotakin.

Kesän parhaat piknikeväsreseptit löydät tietenkin K-Ruoasta!

Lisää kesäisiä viinejä löydät puolestaan täältä!

Suositukset

G.H. Martel Prestige Brut 0.375 l

G.H. Martel Prestige Brut 0.375 l

Kohtuuhintainen laatusamppanja Vuoden samppanjatuottajalta 2017! Samppanja on kypsän hedelmäinen, hennon paahteinen sekä kermainen. Tyylikkäät kuplat, jotka kantavat kokonaisuutta pitkään. Joka tilanteeseen sopiva samppanja – nappaa siis yksi jos toinenkin piknik-koriisi!

Psst! Helsingin Sanomien viiniasiantuntija Jouko Mykkänen valitsi kyseisen samppanjan Viikon Viiniksi, lue juttu täältä!

Mykkänen toteaa: ”Edulliseksi samppanjaksi tässä on yllättävästi miellyttävän monipuolinen ja herkullinen, rapean rapsakka maku.” Tähtiä samppanja sai ****!

Ranska 18,90€
Gancia Asti 0.375 l

Gancia Asti 0.375 l

Mitä pikinikillä on aina mukana? No mansikoita! Mansikoiden paras kaveri on Gancia Asti Dolce!

Vaalean oljenkeltaisen runsaasti kuplivan viinin tuoksussa on eksoottisia hedelmiä, sitruksisuutta, salviaa sekä rusinaa. Suussa makea, keskihapokas ja pehmeä, eloisat kuplat kantavat hyvin makeita hedelmiä sekä rusinaisuutta tehden kokonaisuudesta varsin harmonisen. Muista tarjoilla kuohuviini hyvin viilennettynä (8-10 astetta). Viini sallii herkätkin aromit, mutta sen kuplainen raikkaus kestää myös hieman hapokkaat mansikat.

Italia 7,90€
Canella Bellini

Canella Bellini

Tuoreesta valkoisesta persikasta ja kuohuviinistä valmistettu lisäaineeton Bellini on kesäpiknikkien paras juoma! Maku on aito ja raikas, puhtaan hedelmäinen ja kevyesti kupliva. Aavistus vadelmaa antaa Bellinille sen kauniin värin. Sopii niin nautiskeluun kuin brunsseille, pienten suolaisten ja miksei makeittenkin naposteltavien siivittäjäksi.

Italia 4,50€