Roseekuohuviinit

rosekuohuviini

Viinipostin asiantuntijat vinkkaavat kolme erinomaista roseekuohuviiniä

Eihän kesä ole mitään ilman roseenvärisiä kuohuvia! Tässä kolme roseekuohuviiniä värikkäisiin kesähetkiin.

Lue kuinka roseviini valmistetaan ja kurkkaa samalla roseeviinisuosituksemme!

Suositukset

Calvet Célébration Rosé

Calvet Célébration Rosé

Calvet Celebration -kuohuviini edustaa elämän helppoutta! Upea pullo luo juhlan tuntua jo itsessään ja viini on nautittavan iloinen ja mutkaton. Rose kuohuviini on ihanteellinen kesän kevyiden grilliruokien, vaalean lihan, kuten kanan ja porsaan, salaattien ja vihannesten kera.

Ranska 12,48€
Perelada Stars Touch of Rosé Brut

Perelada Stars Touch of Rosé Brut

Pereladan Stars Touch of Rose on on nimensä mukaisesti hennon punertava, tyylikäs roseecava, jonka kimaltava etiketti jo itsessään tuo juhlan tuntua. Kulttuurin ja taiteen tukijana tunnettu Perelada on luonut Stars cavat kunnianosoituksena tähdille, jotka esiintyvät vuosittain Peraladan linnan puutarhassa järjestettävillä kansainvälisillä musiikkifestivaaleilla.

Stars Touch of Rose on myös vegaaneille sopiva ja ympäristöystävällisesti valmistettu.

Espanja 14,49€
Villa Conchi Cava Blush Rosé Brut

Villa Conchi Cava Blush Rosé Brut

Hedelmäinen ja kepeän marjaisa ruusukultaisen värinen kuohuviini Montserrat -vuorten suojasta Penedesistä kruunaa kesäisen piknikin. Nimi Blush viittaa sen haalean vaaleanpunaiseen väriin, joka saadaan lyhyellä kuorikäymisellä. Intensiivisessä tuoksussa on kirsikkaa, punaherukkaa ja muita punaisia marjoja. Kuivaa ja melko runsasta makua tukevat miellyttävän pehmeät kuplat ja raikas hapokkuus. Pitkässä jälkimaussa on hieman yrttisyyttä ja kirpeän eloisaa marjaisuutta.

Espanja 15,90€
Gancia Prosecco DOC Rosé

Gancia Prosecco DOC Rosé

Italian vanhimman kuohuviinitalon raikkaan hedelmäinen, aromaattinen ja hienostunut Rosé Prosecco maistuu sellaisenaan juhlajuomana. Jos kuitenkin kaivataan ruokaa seuralaiseksi, kannattaa seuraan valita kevyitä kalaruokia ja alkupaloja!

Vinkki! Gancia Rosé Proseccosta valmistuu myös helppoja viinidrinkkejä!

Italia 15,99€