Juhlakuohuva Perelada Stars Brut Reserva 2017

Juhlakuohuva Perelada Stars

Pereladan suosittu juhlakuohuva Stars Cava Brut Reserva on kunnianosoitus tähdille, jotka ovat esiintyneet Festival Castel Peraladassa jo 25 vuoden ajan.

Ostaessaan Peraladan keskiaikaisen linnan vuonna 1923 Miguel Mateu tuskin aavisti millaiseksi viinien, kulinarismin ja taiteiden tyyssijaksi tuo silloin hylätty pikkukylä muuttuisi sadassa vuodessa. Hän itse ehti koota linnaansa merkittävän taidekokoelman aina historiallisesta lasitaiteesta kolikoihin ja kuvataiteeseen sekä sytyttää kipinän alueen laatuviinituotannon elvyttämiseen, mutta hänen jälkeläisensä eivät hekään jääneet laakereilleen lepäämään.

Miguelin tyttären, Carmenin perustama Festival Castel Peralada on jo vuodesta 1987 lähtien kerännyt alan huippunimet esiintymään Costa Bravan tähtitaivaan alle. Heinä-elokuussa piskuinen Peraladan kylä täyttyy kansainvälisistä vieraista, jotka saapuvat ihailemaan maailmanluokan tähtiä ballerinoista nykytanssijoihin ja oopperadiivoista jazzareihin. Peraladan linna festivaaleineen on noussut maailman maineeseen.

Perelada Stars Brut Reserva 2017 on laadukas vuosikerrallinen cava, jonka tyylikkäässä pakkauksessa on tähtien kimalletta ja jo itsessään juhlan tuntua. Erinomainen juhlakuohuva ja aperitiivi tai pieni tähtihetki arjen kiireiden keskellä. Sopii erinomaisesti tarjottavaksi myös pienten suolapalojen, tapasten tai äyriäisten kanssa.

Tutustuthan Viinipostin muihin viinisuosituksiin!

Suositukset

Perelada Stars Cava Brut Reserva

Perelada Stars Cava Brut Reserva

Keskisyvän sitruunankeltaisen viinin tuoksu on runsas ja kypsä: persikkaa ja mangoa säestävät karamellisoitu sitruunan kuori, kuivattu omena ja tuulahdus briossia. Kuiva ja erittäin raikas makumaailma on niin ikään runsas, ja sitrushedelmäinen hapokkuus yhdessä nostattavan moussen kera nostattavat veden kielelle. Keskitäyteläinen olemus täydentyy loppumaussa kuivatuilla yrteillä ja lievällä paahteisuudella.

VIHREÄ VALINTA: VEGAANI, PAIKALLINEN EKOSERTIFIOINTI

Espanja 12,98€