Valmiit cocktailjuomat ja lonkerot

valmiit cocktailjuomat

Lonkerot ja muut valmiit cocktailjuomat kasvattavat suosiotaan Suomessa

Alkon ja ruokakaupan puolelta löytyy myös Viinipostin herkullisia lonkeroita ja valmiita cocktailjuomia. Pistä testiin esimerkiksi Kyrön lonkerot tai Chandon Garden Spritz!

Suositukset

Kyrö Rhubarb Gin & Juice 5,5 %

Kyrö Rhubarb Gin & Juice 5,5 %

Jos mielit kuohuviinin tilalle jotain muuta, kannattaa laittaa kokeiluun Kyrön uutuus, Rhubarb Gin & Juice.

Tämä raikas ja makoisa juoma sopii erinomaisesti suomalaiseen suuhun. Raparperi on saanut kaverin toisesta Suomen luonnonmausta, vadelmasta. 

Saatavilla hyvin varustelluista ruokakaupoista ja Alkosta.

Suomi 12,99€
Kyrö Cranberry 5,0% tölkki

Kyrö Cranberry 5,0% tölkki

Kyrön ”Longkyrö” on raikas, kuiva, vähäsokerinen long drink, jossa yhdistyy Kyrö Napue -ginin tunnistettava maku, tuore vienosti kuplainen karpalomehu sekä rosmariini.

Saatavilla hyvin varustelluista ruokakaupoista

Suomi 3,23€

Tämä raikas ja metsäisen lempeä juoma sopii suomalaiseen suuhun. Mustikka on saanut kaverin toisesta aidosta luonnonmausta, kanervasta. Kummatkin kuuluvat samaan kasviheimoon ja tukevat maultaan toisiaan.

Saatavilla hyvin varustelluista ruokakaupoista

Suomi
Kyrö Ginger 5,0% tölkki

Kyrö Ginger 5,0% tölkki

Tämä raikkaan kipakka juoma sopii nautittavaksi säällä kuin säällä. Kyrön kotimainen gini sekoittuu tasapainoisesti mausteisen inkiväärin ja hennon mintun sekä sitruksen kanssa. Siemaile hyvin jäähdytettynä.

Saatavilla hyvin varustelluista ruokakaupoista

Suomi 3,29€
Chandon Garden Spritz

Chandon Garden Spritz

Chandon Garden Spritz on Chandon Argentina -viinitalon valmis spritz, joka yhdistää laadukkaan Argentiinalaisen kuohuviinin ja uniikin bitterin, jonka maku tulee paikallisista appelsiineista, mausteista ja yrteistä. Tämä vie ajatukset Argentiinan ja tuo aidot, lisäaineettomat ja väriaineettomat maut laseihin. 

Suositellaan tarjoiltavaksi kolmella jääpalalla ja tuoreella tai kuivatetulla appelsiiniviipaleella.

Argentiina 23,98€
Canella Bellini

Canella Bellini

Luciano Canella pullotti venetolaisen kuuluisan cocktailin Bellinin ensimmäisenä maailmassa vuonna 1988. Bellini on kuuluisa Venetsialainen cocktail, joka valmistetaan persikoista ja kuohuviiinistä. Makean raikkaassa juomassa yhdistyvät proseccon keveys, Veneton maaseudun kypsät persikat sekä muutama pisara villejä vadelmia.

Italia 4,50€