Paras kuohuviini vappuun

paras kuohuviini vappuun

Viinipostin asiantuntijat vastaavat: Mikä on paras kuohuviini vappuun vuonna 2022?

Viiniposti kokosi yhteen vappujuomat, jotka nostattavat tunnelman kattoon! Juhli vappua ja alkavaa kevättä näillä raikkailla vappukuplivilla!

K-Ruoan sivuilta löydät parhaat vinkit vapun järjestämiseen!

Testaa vappuna Kotilieden Himahella-blogista tunnetun Blonditiinan kolmea erilaista crostinia vapun kuohuviinien parina!

Lisää reseptejä vapuksi löydät täältä

Suositukset

Calvet Célébration Rosé

Calvet Célébration Rosé

Roseekuohuvaa värikkäisiin hetkiin

Upea pullo luo juhlan tuntua jo itsessään ja viini on nautittavan iloinen ja mutkaton. Ollapa aina kesä ja ikuisesti nuori!

Vaalea lohenvärinen viini tuoksuu vienosti metsämansikoille, raparperille, karviaismarjalle ja punaiselle nallekarkille. Suussa se on kuiva ja raikas mutta varsin suunmyötäinen ja helposti lähestyttävä. Viini kuohahtaa suussa aluksi reippaasti, mutta mousse tasaantuu varsin nopeasti ja paljastaa marjaisan maun – ja se maistuu juhlalta! Celebration!

Ranska 11,99€
Villa Conchi Cava Brut Selección

Villa Conchi Cava Brut Selección

Suomalaisten turkoosi suosikki

Miellyttävän raikas ja tyylikäs Cava, joka sopii niin maljaksi juhlaan kuin tapasten kumppaniksi. Chardonnay-rypäle ja tarhojen sijainti korkealla tuovat viinin raikkautta ja makuun syvyyttä. Suosikki cava turkoosissa pullossa!

Espanja 12,98€
Chandon Garden Spritz

Chandon Garden Spritz

Kuohuviinin tilalle jotain muuta kuplivaa

Chandon Garden Spritz on Chandon Argentiinan raikas, katkeranmakea ja mausteinen uutuus, joka tuo mukanaan pilkahduksen etelän lämpöä. Spritz on valmis nautittavaksi sellaisenaan: lisää vain 3-4 jääpalaa isoon lasiin ja kuivattu tai tuore appelsiiniviipale koristeeksi.

Psst! Spritzissä ei ole käytetty keinotekoisia maku- tai väriaineita, ja siinä on puolet vähemmän sokeria, kuin muissa tavallisissa spritz-juomissa 😉

Argentiina 23,50€