Paras kuohuviini vappuun

paras kuohuviini vappuun

Sama vanha kysymys: Mikä olisi paras kuohuviini vappuun tänä vuonna?

Viiniposti kokosi yhteen vappujuomat, jotka nostattavat tunnelman kattoon! Juhli vappua ja alkavaa kevättä näillä raikkailla vappukuplivilla!

K-Ruoan sivuilta löydät parhaat vinkit vapun järjestämiseen!

Testaa vappuna Kotilieden Himahella-blogista tunnetun Blonditiinan kolmea erilaista crostinia vapun kuohuviinien parina!

Suositukset

Calvet Célébration Rosé

Calvet Célébration Rosé

Roseekuohuvaa värikkäisiin hetkiin

Calvet Celebration -kuohuviinit edustavat elämän helppoutta. Upea pullo luo juhlan tuntua jo itsessään ja viini on nautittavan iloinen ja mutkaton. Ollapa aina kesä ja ikuisesti nuori!

Vaalea lohenvärinen viini tuoksuu vienosti metsämansikoille, raparperille, karviaismarjalle ja punaiselle nallekarkille. Suussa se on kuiva ja raikas mutta varsin suunmyötäinen ja helposti lähestyttävä. Viini kuohahtaa suussa aluksi reippaasti, mutta mousse tasaantuu varsin nopeasti ja paljastaa marjaisan maun – ja se maistuu juhlalta! Celebration!

Viinilehti:

***-tähteä

Laadukas ja hyvin tehty

1=Edullinen ostos

Ranska 10,48€
Gancia Asti

Gancia Asti

Makeille herkuille ja mansikoille

Suomen suosituin italialainen kuohuviini on klassinen valinta juhlien makeiden herkkujen kylkeen! Astin pehmeys, makea hedelmäisyys sekä aromaattisuus sointuvat kauniisti yhteen mansikkaisten jälkiruokien ja munkkien kanssa.

Italia 11,99€
Gancia Prosecco DOC Rosé

Gancia Prosecco DOC Rosé

Vaaleanpunaista Proseccoa

Italian vanhin kuohuviinituottaja ja Suomen suosituin italialainen kuohuviinitalo Gancia tuo Suomen markkinoille trendikkään Rosé Proseccon näyttävässä pullossa!

Raikkaan hedelmäinen, aromaattinen ja hienostunut Gancia Rosé Prosecco maistuu sellaisenaan juhlajuomana. Jos kuitenkin kaipaat ruokaa seuralaiseksi, suosittelemme kevyitä kalaruokia ja alkupaloja.

Italia 13,90€
Villa Conchi Cava Brut Selección

Villa Conchi Cava Brut Selección

Suomalaisten turkoosi suosikki

Miellyttävän raikas ja tyylikäs Cava, joka sopii niin maljaksi juhlaan kuin tapasten kumppaniksi. Chardonnay-rypäle ja tarhojen sijainti korkealla tuovat viinin raikkautta ja makuun syvyyttä.

Viinilehti:

***-tähteä

Laadukas ja hyvin tehty

1=Edullinen ostos

Espanja 12,98€
Villa Conchi Cava Blush

Villa Conchi Cava Blush

Pinkkejä kuplia vappuun

Trepat-rypäleestä valmistettu runsaan marjaisa ja melko runsas sekä roteva Cava, joka sopii erityisesti tapasten tai muiden alkupalojen kera tarjottavaksi.

Espanja 13,28€
G.H. Martel Prestige Brut

G.H. Martel Prestige Brut

Laatusamppanja erinomaiseen hintaan

Helsingin sanomien Viikon Viiniksikin valittu samppanja takaa vakaata laatua hyvässä hinta-laatusuhteessa! Samppanjan hedelmäisyyttä seuraavat pullokypsytyksen aromit: paahtoleipää, voita, keksiä ja pähkinää. Suussa kuivaa ja hapokasta kokonaisuutta pyöristää runsas hedelmäisyys.

Viinilehti:

**** -tähteä

Harmoninen, laadultaan erinomainen

Itselle tai kahdelle? Samppanjasta on tarjolla myös puolikas pullo! (15,99 €/0.375l)

Vai sittenkin näyttävä magnumpullo? (69,90 €/1.5l)

Ranska 29,99€
Kyrö Apple Gin & Juice

Kyrö Apple Gin & Juice

Kuohuviinin tilalle jotain muuta kuplivaa

Tämä lempeän pirskahteleva kuohujuoma sopii vappujuhliin säällä kuin säällä. Kyrön samettista tammitynnyrissä kypsytettyä Kyrö Dark -giniä ja suodattamatonta omenamehua — muuta ei tarvita! Siemaile koleana.

Suomi 14,98€