Juomat brunssille

juomasuositukset brunssille

Bellini ja kuohuviini brunssille

Brunsseilla nautitaan pitkään, syödään hyvin (ja paljon). Mutta mitä sitä kaataisi lasiin? Kuohuviini ja persikkamehu eli Bellini sekä samppanja ovat klassisia brunssijuomia!

Kokosimme yhteen myös herkulliset reseptit brunsseille, katso ne täältä. Nautinnollisia brunssihetkiä!

K-Ruoasta lisää herkullisia brunssitarjottavia!

Suositukset

Canella Bellini

Canella Bellini

Luciano Canella pullotti venetolaisen kuuluisan cocktailin Bellinin ensimmäisenä maailmassa vuonna 1988. Makean raikkaassa juomassa yhdistyvät proseccon keveys, Veneton maaseudun kypsät persikat sekä muutama pisara villejä vadelmia. Alkoholipitoisuudeltaan maltillinen (5%) juoma sopii loistavasti seurusteluun, juhliin, piknikille ja kesäiseksi aperitiiviksi. Parhaimmillaan Bellini on hyvin viilennettynä.

Italia 4,50€
G.H. Martel Prestige Brut

G.H. Martel Prestige Brut

Keskisyvä oljenkeltainen viini tuoksuu kypsän hedelmäiselle ja runsaan paahtoleipäiselle. Omenan ja sitruunan seasta löytyy keltaista luumua, tuoreita herneitä ja banaania. Hedelmäisyyttä seuraavat pullokypsytyksen aromit: paahtoleipää, voita, keksiä ja pähkinää. Suussa kuivaa ja hapokasta kokonaisuutta pyöristää runsas hedelmäisyys, ja runsaan moussen omaava viini toistaa maussa tuoksun aromit jättäen jälkeensä mineraalien ja hedelmien kirjon. Vakaata laatua hyvässä hinta-laatusuhteessa!

Ranska 34,90€
Chandon Garden Spritz

Chandon Garden Spritz

Chandon Garden Spritz on Chandon Argentina -viinitalon spritz, joka yhdistää laadukkaan Argentiinalaisen kuohuviinin ja uniikin bitterin, jonka maku tulee paikallisista appelsiineista, mausteista ja yrteistä. Tämä vie ajatukset Argentiinan ja tuo aidot, lisäaineettomat ja väriaineettomat maut laseihin. 

Tarjoilusuositus:

  • Paljon jäitä
  • Kuivattu tai tuore appelsiiniviipale
  • Ja Chandon Garden Spritziä
Argentiina 23,98€