Romanovin mansikat

Romanovin mansikat
Ainekset

1 l (tuoreita) mansikoita

2 tl appelsiininkuoriraastetta

1 appelsiinin mehu

1 dl sokeria

1 dl sitruslikööriä (esim. Cointreau)

Lisäksi

kermavaahtoa

marenkimuruja

Ohje
  1. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuori. Purista appelsiinista mehu.
  2. Mittaa halkaistut mansikat muiden aineiden kanssa kulhoon ja nosta kulho jääkaappiin maustumaan 2–3 tunniksi.
  3. Tarjoa Romanovin mansikat kermavaahdon kanssa ja koristele halutessasi murskatuilla marengeilla.
Tarjoile Romanovin mansikat Gancia Astin kera! Loistava valinta marjaisille herkuille!

Suositukset

Gancia Asti 7,5%

Gancia Asti 7,5%

Suomen suosituimpiin kuohuviineihin kuuluva Gancia Asti, on paikallaan, kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Oivallinen kuohuviini myös makeille herkuille ja mansikkaisille jälkiruoille. Kepeän raikas klassikko!

Italia 13,64€