Romanovin mansikat

1 l (tuoreita) mansikoita
2 tl appelsiininkuoriraastetta
1 appelsiinin mehu
1 dl sokeria
1 dl sitruslikööriä (esim. Cointreau)
Lisäksi
kermavaahtoa
marenkimuruja
Romanovin mansikat resepti on kesän klassikko
Romanovin mansikat on resepti, joka kuuluu erottamattomana osana kesään. Viimeistele mansikkajälkiruoka kermavaahdolla ja koristele marengeilla.
Romanovin mansikat valmistusohje
- Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuori. Purista appelsiinista mehu.
- Mittaa halkaistut mansikat muiden aineiden kanssa kulhoon ja nosta kulho jääkaappiin maustumaan 2–3 tunniksi.
- Tarjoa Romanovin mansikat kermavaahdon kanssa ja koristele halutessasi murskatuilla marengeilla.
Tarjoile Romanovin mansikat Gancia Astin kera! Loistava valinta marjaisille herkuille!
Suositukset

Gancia Asti 7,5%
Suomen suosituimpiin kuohuviineihin kuuluva Gancia Asti, on paikallaan, kun kuohuviiniltä toivotaan pehmeyttä, makeaa hedelmäisyyttä sekä maltillista alkoholiprosenttia. Oivallinen kuohuviini myös makeille herkuille ja mansikkaisille jälkiruoille. Kepeän raikas klassikko!