Gino
Aika 30 min
6 annosta
Ginopuolikas galiameloni
12 isoa mansikkaa
2 kiwihedelmää
2 kovahkoa banaania
1 dl kuohukermaa
6 puista varrastikkua
Suklaakerma75 g valkoista suklaata
2 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
1 dl turkkilaista jogurttia
Strösseli70 g paahdettuja ja kuorittuja pistaasipähkinöitä
1 ruukku minttua
yhden limen kuori raastettuna
3 rkl paahdettuja kookoshiutaleita
Gino on ihanan yksinkertainen hedelmä jälkiruoka: hedelmäviipaleita grillataan, minkä jälkeen päälle kaadetaan ihanaa suklaakermaa!
- Paloittele suklaa ja sulata se vesihauteessa tai mikrossa. Anna jäähtyä.
- Vispaa kerma kevyeksi vaahdoksi, lisää vaniljasokeri. Kääntele joukkoon jogurtti ja viimeiseksi suklaa. Laita viileään.
- Rouhi pähkinät. Ota mintturuukusta erilleen mintunlehtiä koristelua varten, hienonna loput karkeasti ja sekoita pähkinöiden, limenkuoriraasteen ja kookoshiutaleiden kanssa.
- Kuori ja paloittele hedelmät, paitsi mansikat, isoiksi paloiksi. Kääntele hedelmäpalat kermassa ja pujota liotettuihin puutikkuihin. Grillaa vartaita kunnes hedelmät pehmenevät.
- Laita tikut hedelmineen vadille. Ripota päälle strösseli ja mintunlehdet. Tarjoile suklaakerman kera.