3 uutta ravintolaa Helsingissä - nämä sinun on testattava!

uudet ravintolat helsingissä

2019 vuoden uudet ravintolat Helsingissä

Nostettiin Viinipostin tiimin kanssa kolme uutta ja jännittävää helsinkiläistä ravintolaa, joissa kaikkien pitäisi käydä. Hello Stranger, Söder ja Deluxe Burger & Pizza tarjoavat uusia makuelämyksiä Helsingissä!

Hello Stranger

Hello StrangerHello Stranger on ravintola ja cocktailbaari, joka ylpeilee ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetulla ruualla, erityisen upealla cocktail- ja viinivalikoimalla, ja tarjoilee tämän kaiken asiakkailleen hymyn kera.

Hello Strangerissä ruoka ja sen alkuperä on sydämen asia. Ravintola hakee inspiraatiota satokausista, maatiloista, joiden kanssa tehdään yhteistyötä, sekä korkealaatuisista raaka-aineista. Menu koostuu pienistä annoksista, jotka on tarkoitettu nautittavaksi koko seurueen kesken. Nälkäisimmät tilaavat vaikka koko menun, pientä hiukopalaa hakemaan tulleet voivat nauttia annoksensa halutessaan baaritiskillä.

Keittiömestarina toimii Tom Hudson. Tom on uransa aikana saanut työskennellä useissa huippuravintoloissa, sekä Helsingissä että muualla. Hello Strangerissa Tom haluaa tuoda esiin sesongin parhaita raaka-aineita rennossa ilmapiirissä ja valmistaa yksinkertaisen herkullista ruokaa. Menu luonnollisesti vaihtuu aina sesonkien mukaan.

Hello Strangerin juomalista tarjoilee laajalti erilaisia makuelämyksiä cocktaileista ja kattavasta viinilistasta aina valikoimaan alkoholittomia juomia. Lista heijastaa ravintolan filosofiaa: tuotteiden alkuperä ja laatu ovat ensisijaisen tärkeitä. Yhteistyö kokkien kanssa on välttämätöntä ja näin pyritään varmistamaan, että käytössä todellakin on parhaat saatavilla olevat raaka-aineet. Ravintolan baarimestarit ovat ammattitaitoisia ja tekevät työtään intohimolla. Joukkoa baarin takana johtaa PRO2018-baarimestari Mari Seppälä, jonka hymy ei hyydy kiireessäkään. Marin cocktaileissa maistuvat esimerkiksi seljankukka ja popcorn, viinilistalla puolestaan korostuvat pehmeät, hienostuneet maut.

Hello Stranger pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisen miellyttävän kokemuksen: ravintolassa voit illallisen jälkeen nauttia juomia aina pikkutunneille asti musiikista, mukavasta ympäristöstä ja ystävien seurasta nauttien.

YHTEYSTIEDOT

Vilhonkatu 6, Helsinki 00100

+358 50 467 5903

HELLO@HELLOSTRANGER.FI

https://hellostranger.fi/

Söder

SöderSÖDER ravintolan konsepti sai kipinänsä siitä, että ravintolan perustaja Lotten Lindborg-Suhonen usein tilaa ravintoloissa useamman alkuruoan jättäen pääruoan kokonaan pois. Hän huomasi monen muunkin tekevän niin ja siitä syntyi idea ravintolasta.

Koska Lottenilla oli jo ravintola Piece n Love Uudenmaankadulla, ei paikkaa ravintolalle tarvinnut etsiä kauan. Tilat menivät remonttiin ja uusi SÖDER avattiin 6 viikkoa myöhemmin uudella "Starters & Desserts” -konseptilla. Ravintolaan palkattiin uusi kunnianhimoinen henkilökunta, joka tuli Scandicista ja Gaijinista. Ravintolapäällikkönä toimii Julia Hirvonen ja keittiömestarina Oliver Lauronen.

Loistava ruoka moninaisilla makuelämyksillä on tietysti pääroolissa, mutta myös sisustus, valaistus ja musiikki ovat loppuun mietityt. Nämä yhdessä miellyttävän palvelun kanssa, antavat asiakkaalle elokuvamaisen elämyksen makujen maailmaan.

YHTEYSTIEDOT

Uudenmaankatu 9, 00120 Helsinki

+358 50 560 6022

https://www.restaurantsoder.fi/

Deluxe Burger & Pizza

Deluxe Burger and PizzaMikä oikein on Deluxe Burger & Pizza?

Pizzoistamme voit aistia vivahduksen aitoa Rooman katujen havinaa. Pizzamme ovat tyyliltään roomalaisia - rapeita ja rustiikkipohjaisia lankkupizzoja.

Taikinamme tehdään hienoimmista italialaisista vehnäjauhoista hitaalla kylmäfermentointitekniikalla tuoden taikinaan makua ja kuohkeutta. Tomaattikastikkeemme valmistuksessa käytämme maailmankuuluja DOP-laatuluokiteltuja erittäin maukkaita San Marzanon -tomaatteja.

Burgerlistaltamme löytyy normaalin valikoiman lisäksi myös erikoisuuksia sirkoista aina karhunlihaan. Karhuburgerilla olimmekin taistelemassa Suomen burgerherruudesta valtakunnallisessa Burger Battle -kilpailun finaaleissa ainoana ravintolana pääkaupunkiseudulta.

Burgerimme tarjoillaan puhtaista raaka-aineista mahdollisimman pienillä lisäaineilla ja niin tuoreena kuin mahdollista. Black Anguksen pihvikarjan liha tulee meille tuoreena pientuottajilta ilman pakastusta ja briossisämpylät leivotaan meitä varten useampana kertana viikossa Rönttösrouvan pienleipomossa. Löytyy myös kasvis- ja vege vaihtoehdot.

Listaltamme löydät myös rapean herkulliset salaatit sekä italialaiset alkupalat sekä -jälkiruuat.

Deluxe Burger & Pizzan sisäterassi ”La Terazzalla” on mahdollisuus päästä viinielämysmatkalle Pohjois-Italian Valpolicella-viinilaaksosta aina Etelän lämpöön – Sisiliaan vaikka winetastingin merkeissä. Viinilistamme kruunuina toimii Zenaton Amarone Classico ja Franciacorta Antinorilta.

Olutvalikoimastamme löytyy paljon erilaisia olutvaihtoehtoja Italiasta sekä Espoolaisen pienpanimo Fat Lizardin Vantaan laajin olutvalikoima. Tervetuloa kauppakeskus Myyrmanniin!

YHTEYSTIEDOT

Iskoskuja 3, 01600 Vantaa

+358 50 473 3777

http://www.deluxeburgerandpizza.fi/

Testaa myös nämä 3 ravintolaa!

Julkaistu 5/2019