Viiniposti suosittelee: Vietä kupliva vappu The Hotel Mariassa

Vappu The Hotel Mariassa 2024

Mitäpä jos juhlistaisit vappua tänä vuonna hieman ylellisemmissä puitteissa? The Hotel Maria tarjoaa Helsingin juhlavimman vapputunnelman!

The Hotel Marian Vappu

Juhlat The Hotel Mariassa alkavat vappuaattona 30.4.2024 klo 14 Bar Mariassa, josta iltaa pääset jatkamaan klo 21 lähtien Ravintola Garden Terracen puolella DJ:n nostattaessa tunnelmaa kattoon.

The Hotel Marian molemmissa ravintoloissa, Liljassa ja Garden Terracessa, tarjoillaan niin vappuaaton illallinen kuin vappupäivän (1.5.2024) lounas. Ja mikä parasta, ravintoloissa juhlatunnelmaan säestää saksofonisti; tyylikästä, mutta samalla vappuista! Tutustu vappuaaton illalliseen ja vappupäivän lounaaseen tarkemmin The Hotel Marian sivuilta.

Samppanjaa unohtamatta

The Hotel Maria tunnetaan Helsingin yhtenä parhaista samppanjakohteista, ja vappuna hotelli pistää parasta lasiin. Vappujuhlien aikana ravintoloissa on laaja, jopa 31 samppanjan valikoima, ilahduttamassa juhlivaa vierasta. Harvinaisuuksien ystävää ei ole unohdettu, sillä vapun aikana The Hotel Mariasta on saatavilla eksklusiivinen valikoima vuosikertasamppanjoita 26.4.-1.5.2024 välisenä aikana, eli Vapun juhlinnan voi aloittaa vaikkapa jo vähän ennakkoon!

Champagne Flight

Vapun erikoisnumerona on myös Champagne Flight, johon hotellin Beverage Manager Edmund Liew on huolella valinnut toinen toistaan upeampia samppanjoita maisteltavaksi. Champagne Flight -menuun voit tutustua täältä. (alkaen 88 €/hlö)

Majoitu The Hotel Mariassa – Vapun erikoistarjous

Mikä sen parempaa kuin juhlia vappua kuplien merkeissä ja samalla majoittua yhdessä Helsingin upeimmassa hotellissa? The Hotel Marialla on Vapun ajan erikoistarjous majoittumiselle, saat 30 % alennuksen 30.4.-1.5.2024 välisenä aikana tehtyihin majoituksiin*.

Alennuksen saat aktivoitua varaamalla yöpymisen koodilla VAPPU The Hotel Marian verkkosivuilta tai myyntipalvelusta puhelimitse +358 9 8860 0170 tai sähköpostitse sales@hotelmaria.fi.

*Kampanjaetu ei ole voimassa kampanjan majoitusajan ulkopuolelle siirrettävistä varauksista. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, kampanjahintoihin tai asiakasetuohjelman etuihin. The Hotel Maria pidättää oikeuden rajoittaa kampanjaetuhintaisia huoneita ja majoituspäiviä.