Alennusviinit

alennusviinit

Viinipostin valikoimista löytyy nyt muutamia erinomaisessa alennuksessa olevia viinejä; ja kaikki vastuullisesti pakattuna joko hanapakkaukseen, viinipussiin tai PET-muovipulloon! Kurkista Alko-linkin takaa myymäläsaatavuus tai tilaa tuote lähimpään Alko-myymälääsi.

Suositukset

Enzo Bartoli Langhe Rosso hanapakkaus

Enzo Bartoli Langhe Rosso hanapakkaus

Tämä melko täyteläinen, punaisten hedelmien ja pureksittavien tanniinien sävyttämä punaviini on piemontelainen tyylinäyte Barbera- ja Nebbiolo-rypäleiden yhdistelmästä.

Kypsän marjainen tuoksu muistuttaa aromeiltaan tummaa kirsikkaa ja karhunvatukkaa mausteisuuden sävyttämänä. Melko täyteläinen maku toistaa tuoksun aromit. Pureksittavat, mutta pehmeät tanniinit ja hapokkuus tuovat viiniin ryhtiä.

Sopii hyvin suolaisten liharuokien ja useimpien juustotyyppien kanssa.

Arvostelut:

LÖYTÖ (Viinipörssi)

Edullinen ostos (Viinilehti)

Alennus -10,12 % (Vanha vähittäismyyntihinta 44,48 €/3 l)

Hinta on voimassa 1.1.2024 saakka.

Italia 41,95€
Nau Mai Sauvignon Blanc 1.5 l viinipussi

Nau Mai Sauvignon Blanc 1.5 l viinipussi

Unohda pullojen raahaaminen! Kätevän viinipussin ansiosta Malborough’n raikas, mineraalinen ja yrttiarominen sauvignon blanc kulkee mukana särkymättä ja kevyesti! Mainio kumppani parsalle, kalalle yrteillä, ravuille ja yrttipiiraille.

Arvostelut:

⭐ ⭐ ⭐ ⭐, Hinta-laatusuhde: LÖYTÖ (Viinilehti)

Alennus -7,18 % (Vanha vähittäismyyntihinta 25,98 €/1,5 l)

Hinta on voimassa 31.3.2024 saakka.

Uusi-Seelanti 24,98€
GCF Rosière Syrah muovipullo

GCF Rosière Syrah muovipullo

Rosiére Syrah on lempeän puolikuiva eteläranskalainen punaviini, joka sopii niin iloiseen seurusteluun kuin mausteiselle ruoallekin. Helposti lähestyttävä - myös hintansa puolesta!

Kevyen, purppuranpunaisen viinin tuoksu on herkän kirsikkainen, luumuinen ja aavistuksen lakritsainen. Suussa puolikuiva, kevyt, hapoiltaan ja tanniineiltaan maltillinen ja kepeä kokonaisuus maistuu mustikkahillolle, kirsikalle ja luumulle, mutta täydentyy hienoisella paahdetulla mustapippurilla. Viini jättää jälkeensä pehmeän, makeiden kirsikoiden maun.

Jäännössokerinsa ansiosta viini on mitä mainioin tulisen ruoan ystävä!

Alennus -3,11 % (Vanha vähittäismyyntihinta 10,30 €/0,75 l)

Hinta on voimassa 31.3.2024 saakka.

Ranska 9,99€