Fish House Punch

star
Fish House Punch

Isommalle seurueellekin sopiva Fish House Punch

Fish House Punchin juuret yltävät kauas historiaan. Ensimmäiset versiot juomasta kehiteltiin 1700-luvulla, jolloin ei nautittu cocktaileja, vaan punsseja. Punssi sopii kevään ja kesän piknikeille. Persikan ja teen maku lupailevat kesää, ja rommi ja konjakki lämmittävät hieman viileämpänä päivänä.

Ainekset:

2 cl konjakkia

2 cl Trinidad & Tobagolaista rommia

1,5 cl persikkalikööriä

3 cl kylmähaudutettua mustaa teetä (esim. Earl Gray tai English Breakfast)

2 cl sitruunamehua

1 cl sokerisiirappia

Jäitä

Koristeeksi sitruunansiivu

Ohjeet:

Mittaa kaikki raaka-aineet shakeriin ja ravista, kunnes juoma on kylmä ja hyvin sekoittunut. Siivilöi juoma highball-lasiin ja lisää jäät. Tarjoile cocktail sitruunasiivun kanssa. Voit halutessasi raastaa muskottipähkinää juoman päälle.