Fish House Punch

Isommalle seurueellekin sopiva Fish House Punch
Fish House Punchin juuret yltävät kauas historiaan. Ensimmäiset versiot juomasta kehiteltiin 1700-luvulla, jolloin ei nautittu cocktaileja, vaan punsseja. Punssi sopii kevään ja kesän piknikeille. Persikan ja teen maku lupailevat kesää, ja rommi ja konjakki lämmittävät hieman viileämpänä päivänä.
Ainekset:
2 cl konjakkia
2 cl Trinidad & Tobagolaista rommia
1,5 cl persikkalikööriä
3 cl kylmähaudutettua mustaa teetä (esim. Earl Gray tai English Breakfast)
2 cl sitruunamehua
1 cl sokerisiirappia
Jäitä
Koristeeksi sitruunansiivu
Ohjeet:
Mittaa kaikki raaka-aineet shakeriin ja ravista, kunnes juoma on kylmä ja hyvin sekoittunut. Siivilöi juoma highball-lasiin ja lisää jäät. Tarjoile cocktail sitruunasiivun kanssa. Voit halutessasi raastaa muskottipähkinää juoman päälle.