Hintaansa hienompi: Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Hintaansa hienompi: Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Eikö Alkon hyllyjen välissä seikkailu olekin toisinaan haastavaa? Eikä ihme, onhan Alkon valikoimissa huikeat 11 500 tuotetta!

Lähdimme ratkaisemaan tätä pulmaa Viinipostin tiimin kesken ja siitä syntyikin pian Hintaansa Hienompi -konsepti. Tarkoituksena on valita ammattilaisten toimesta Alkon valikoimasta löytyviä viinejä, joiden hinta–laatusuhde on poikkeuksellisen hyvä; eli ne ovat hintaansa hienompia!

Tilaa Viinipostin uutiskirje, niin saat tiedon tulevista postauksista ensimmäisten joukossa!

 

Suositukset

Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Tommasi Le Rosse Pinot Grigio

Tommasi Le Rosse Pinot Grigio on hintaansa hienompi, koska Tommasi on yksi Suomen palkituimmista viinitaloista.

Tämä monikäyttöinen pinot grigio valmistetaan Valpolicellan sydämessä. Raikkaan valkoviinin maku on kuiva, mutta hedelmäinen, tehden siitä mainion viinin seurustelun lomaan tai kala- ja äyriäisruoille. Kirkkaan oljenkeltaisen viinin aromimaailma hurmaa maistajansa; kypsää omenaa ja päärynä, kuiva ja tasapainoinen viini, jolla on kaiken lisäksi erittäin raikas jälkimaku.

Useasti palkitun viinitalon Alkosta löytyvät herkut ovat nousseet suomalaisten kestosuosikeiksi. Niin talon puna- kuin valkoviinit ovat niittäneet mainetta niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Perheomisteisen viinitalon Tommasi Graticcio Appassionato hanapakkaus on voittanut Vuoden Punainen Hanaviini -tittelin Viinilehdeltä jo useamman kerran, viimeksi tänä vuonna! Myös viinitalon Tommasi Crearo on valikoitunut kaksi kertaa Vuoden Punaviiniksi ja hanapakkauksessa löytyvä Tommasi Pinot Grigio Vuoden Valkoiseksi Hanaviiniksi.

Italia 14,98€