Smart Dog - Punaviini Portugalista

Smart Dog - Punaviini Portugalista

Kaikki alkoi Pingo-koirasta...

Eräänä päivänä viinintekijä João P. Ramoksen Pingo-koira karkasi. Huolissaan hän lähti etsimään ystäväänsä. Kun hän lopulta löysi koiransa, olivat he kilometrien päässä kotoa. Häntä heiluen Pingo haisteli ja tutki maata kaivaen innoissaan isoa kuoppaa. Ramos kiinnostui koiran puuhista sekä soraisesta maaperästä, jota koira roiskutti ympärilleen. Kuiva ja karhea maa osoittautui olevan mitä parhainta Syrah-rypäleen viljelemiseen. Näin alkoi tarina Smart Dog -viinistä.

Suositukset

Keskitäyteläinen ja aromikas viini, jossa hyvä hedelmäisyys ja hivenen lakritsaa. Tämä vini sopii erinomaisesti muhkeille lihapadoille ja yrttisille liha- ja riistaruoille.

Portugalin Alentejon lämmössä Syrah ja Trincadeira –rypäleet kehittävät runsaan sokeripitoisuuden ja runsaat tummanmarjaiset aromit. Intensiivisen rubiininpunainen viini tuoksuu rehevän marjaisalle. Luumua ja mustia marjoja sävyttää terhakka mausteisuus. Suussa pyöreän hedelmäinen, keskitäyteläinen keskitanniininen, kirsikkahilloinen, mehukas ja mausteinen.

Portugali