Viini lasagnelle, pastalle ja lihapullille – arkiruokien viinit
Mitä viiniä lasagnen kanssa tai lihapullille ja pastalle?
Arkiruokien kanssa sopii yhtälailla viinit!
Arkisista ruoista loihditaan viikonloppuisin gourmet versioita. Lihapullia, lasagnea ja pastaa – hieman tuunatumpina kenties?
Valittiin muuten Viinipostin tiimin kanssa aika makoisat viiniparit näille viikonlopun arkiruokahiteille. Kurkkaa alta sinun lempparisi!
Valmistuuko keittiössä burgereita, tapaksia tai muuta street foodia? Viinipostista löydät myös hyvän hinta-laatusuhteen viinit Street Food -henkisille ruoille!
Suositukset
Tommasi Valpolicella
Paistuuko pannulla tai uunissa gourmet-lihapullat viikonloppuna? Tämä viini omaa hyvän hintalaatusuhteen ja pariutuu loistavasti lihapullien kanssa.
Maineikkaalta Valpolicellan tuottajalta kevyt ja ihanan rustiikkinen viini. Monikäyttöinen laadukas arkiviini sopii niin pastoille, pizzoille, juustoille kuin haudutetuille liharuoillekin.
Domaine des Carabiniers Lunar Apogé Côtes du Rhône
Pasta – tuo arjen pelastaja! Viikonloppuna tästä herkusta saa tuunattua vaikka ja mitä, miltä kuulostaisi esimerkiksi hitusen tulinen pasta all’ arrabbiata?
Pasta all’ arrabbiatan kylkeen valitsimme ranskalaisen maalaismaisen herttaisen viinin. Keskitäyteläinen kokonaisuus on persoonallinen ja tasapainoinen: kuiva viini jatkaa runsaan mutta hellän marjaisella maulla, jota elävöittävät miellyttävä hapokkuus ja maltilliset kypsät tanniinit. Tämä punaviini on hyvä valinta, kun pöytään katetaan viikonloppuna herkkupastaa!
LUOMU, BIODYNAAMINEN
Villa Antinori Rosso
Syksyllä mieli halajaa jo rustiikkisia, lämmittäviä ruokia – mikä olisikaan sen herkullisempaa kuin kotitekoinen lasagne?
Lasagnen kaveriksi valitsimme Toscanan upeista maisemista kotoisin olevan täyteläisen Villa Antinori Rosson. Tämä monikäyttöinen punaviini on ehdottomasti hintansa väärti!
Italian yhden tunnetuimman ja arvostetuimman viinitalon maanläheinen punaviini on tanniininen, hapankirsikkainen, kypsän karpaloinen ja mausteinen. Viikonlopun herkkuillallinen on valmis!
Tommasi Valpolicella
Paistuuko pannulla tai uunissa gourmet-lihapullat viikonloppuna? Tämä viini omaa hyvän hintalaatusuhteen ja pariutuu loistavasti lihapullien kanssa.
Maineikkaalta Valpolicellan tuottajalta kevyt ja ihanan rustiikkinen viini. Monikäyttöinen laadukas arkiviini sopii niin pastoille, pizzoille, juustoille kuin haudutetuille liharuoillekin.
Domaine des Carabiniers Lunar Apogé Côtes du Rhône
Pasta – tuo arjen pelastaja! Viikonloppuna tästä herkusta saa tuunattua vaikka ja mitä, miltä kuulostaisi esimerkiksi hitusen tulinen pasta all’ arrabbiata?
Pasta all’ arrabbiatan kylkeen valitsimme ranskalaisen maalaismaisen herttaisen viinin. Keskitäyteläinen kokonaisuus on persoonallinen ja tasapainoinen: kuiva viini jatkaa runsaan mutta hellän marjaisella maulla, jota elävöittävät miellyttävä hapokkuus ja maltilliset kypsät tanniinit. Tämä punaviini on hyvä valinta, kun pöytään katetaan viikonloppuna herkkupastaa!
LUOMU, BIODYNAAMINEN
Villa Antinori Rosso
Syksyllä mieli halajaa jo rustiikkisia, lämmittäviä ruokia – mikä olisikaan sen herkullisempaa kuin kotitekoinen lasagne?
Lasagnen kaveriksi valitsimme Toscanan upeista maisemista kotoisin olevan täyteläisen Villa Antinori Rosson. Tämä monikäyttöinen punaviini on ehdottomasti hintansa väärti!
Italian yhden tunnetuimman ja arvostetuimman viinitalon maanläheinen punaviini on tanniininen, hapankirsikkainen, kypsän karpaloinen ja mausteinen. Viikonlopun herkkuillallinen on valmis!