Viini tacoille ja meksikolaiselle ruoalle

viini tortillojen kanssa

Mikä viini tortillojen kanssa sopii?

Meksikolaisen ruoan kanssa tulisi valita viini, joka kestää mausteisia ja tulisia elementtejä. Voit parittaa esimerkiksi kuivan roseeviinin tai pirteän hedelmäisen chardonnayn tacojesi kanssa. Jos taas haluat lasin täytteeksi punaista, voit kokeilla hieman kevyempää, pehmeän hedelmäistä vaihtoehtoa. Muista tällöin kuitenkin viilentää viini kunnolla ennen nautiskelua!

Alta löydät yhden valkoviinin, roseeviinin ja punaviinin tacojen kyytipojaksi, valitse lempparisi!

Eikun vain nauttimaan - ¡Buen aprovecho!

Haluaisitko kokeille jotain uutta? Testaa kanatacoja paahdetun maissisalsan, guacamolen ja schirachamajoneesin kanssa!

K-Ruoan sivuilta vinkit texmex-fiestaan!

Suositukset

Black Tower Dornfelder Pinot Noir

Black Tower Dornfelder Pinot Noir

Saksalainen puolikuiva ja kevyt punaviini sopii nautittavaksi mausteisten texmex-herkkujen kyljessä! Muistathan viilentää viinin ennen tarjoilua. Kevyempi punaviini sopii myös loistavasti illan seurustelujuomaksi.

Saksa 9,98€
Baluarte Rosado

Baluarte Rosado

Moderni espanjalainen roséviini Navarran alueelta! Garnacha rypäleestä valmistetussa miellyttävän hapokkaassa viinissä on runsaasti raikasta hedelmää ja punaisia marjoja. Kuiva roseviini on nappivalinta erilaisia makuja ja tulisuutta sisältävän meksikolaisen ruoan kanssa.

Espanja 10,29€
Crafty Hedgehog Chardonnay Organic

Crafty Hedgehog Chardonnay Organic

Luomuviini Ranskasta!

Kuivan ja kevyen viinin kypsää hedelmäisyyttä raikastaa sitrushedelmäinen hapokkuus. Suoraviivainen ja helposti lähestyttävä viini, joka sopii nautittavaksi sellaisenaan tai paritettavaksi tulisin meksikolaisen ruoan kanssa. Pirteä ja hedelmäinen viini on loistovalinta tacojen kylkeen!

Ranska 12,79€