Viinit äitienpäivään

viini lahjaksi

Viini äitienpäivään

Mitäpä jos yllättäisit äidin teemaan sopivilla viineillä?

Ihastuttavat äitienpäivän viinisuositukset löydät alta!

Haluatko inspiroitua? Kurkkaa tänne!

Suositukset

Canella Bellini

Canella Bellini

Brunssien klassikkoaperitiivi

Äitienpäivänä nautitaan pitkistä aamiaisista ja brunsseista. Canella Bellini on brunssin ja piknikin klassikkoaperitiivi, joka valmistetaan kuohuviinistä ja persikoista!

Makean raikkaassa juomassa yhdistyvät proseccon keveys, Veneton maaseudun kypsät persikat sekä muutama pisara villejä vadelmia. Alkoholipitoisuudeltaan maltillinen (5%) juoma sopii loistavasti seurusteluun, juhliin, piknikille ja kesäiseksi aperitiiviksi. Parhaimmillaan Bellini on hyvin viilennettynä.

Tarjoile tämä kaunokainen samppanjalasissa!

Italia 4,50€

Kevyempää kilisteltävää

Joko äiti on maistanut ruokakaupoista saatavia 5,5% kevyitä viinejä? Hurmaa äitisi tällä Vuoden Viinit 2019 hopeamitalistilla!

Kevyt ruusunmarjanpunainen kuohuviini tuoksuu runsaan mansikkaiselle, vadelmaiselle, omenaiselle ja lempeän yrttiselle. Suussa puolikuivan viinin runsas mansikkainen hedelmäisyys kevenee lempeällä hapokkuudella ja keveillä kuplilla, ja jälkimaku jättää suuhun punaisen omenan ja mansikan lisäksi puhtaan, teeskentelemättömän kepeän fiiliksen.

Nautitaan sellaisenaan tai pikkusuolaisten kaverina!

Saatavilla valikoiduista K-ruokakaupoista.

Saksa
Roubine La Vie en Rosé Organic

Roubine La Vie en Rosé Organic

Vaaleanpunainen kaunotar Ranskasta

Château Roubine on paitsi yksi Ranskan vanhimmista viinitiloista myös yksi niistä 23:sta, jotka vuonna 1955 ylennettiin Côtes des Provencen viinialueen ”Cru Classéeksi”. Linna tunnetaan 1300-luvulta lähtien, mutta sen viinien historia ulottuu vieläkin kauemmas: aikaan jolloin roomalaisten reitti kulki sen tarhojen halki.

Vaalean lohenpunainen viini tuoksuu mehukkaan marjaisalta. Siitä voi aistia ruusunmarjaa, raparperia, omenaa, mansikkaa ja rucolaa. Suussa kuiva, ryhdikkään hapokas ja keskitäyteläinen kokonaisuus on maistuvan hedelmäinen, mutta tyylikkään gastronominen. Jälkimaussa vaihtelevat greippi, raparperi ja vastaleikattu ruoho. Tyylikäs roseeviini on loistava aperitiivi hyvin viilennettynä mutta erinomainen kumppani myös runsaille kaloille, kanalle, suolaisille kinkuille ja bouillabaisselle.

Ranska 21,80€