Viinit kevyille kesäruoille

viini kalalle

Alta löytyy viini kalalle sekä kesäisille kevyille salaateille!

Kesän ei tarvitse olla pelkkää makkaraa ja lihaa grillistä. Uudet perunat, kevyet kasvikset, raikkaat salaatit, ahven, savusiika ja monenlaiset piirakat kuuluvat yhtälailla kesäkeittiön antimiin! 

K-Ruoan sivuilta löydät kevyttä grillausta niin kasviksilla kuin kaloilla!

Laita myös testiin Kotilieden Himahella-blogista tunnetun Tiinan ihastuttava grillattu siika Välimeren tapaan ja hyrskypotut -resepti!

Suositukset

Kendermanns Organic

Kendermanns Organic

Kesäsalaatti

Saksalaista raikkautta kesäisten salaattien seuraan! Luomu ja vegaani valkoviini on puolikuiva ja pirteän hedelmäinen. Tämä valkkari on omiaan kesäisten salaattien, kalaruokien ja aasialaisen ruoan kanssa.

Saksa 11,79€
Zenato Lugana San Benedetto

Zenato Lugana San Benedetto

Grillattu kala, sitruunaa ja yrttejä

Garda-järven etelä-puolelta tuleva keskitäyteläinen ja kuiva viini, jonka maku on erittäin maukas, mineraalisuuden ja hunajan sävyttämä. Suutuntumassa myös kermaisuutta ja pähkinää. Sopii erittäin hyvin rasvaiselle kalalle sitruunan ja yrttien kera!

Italia 18,99€
Dal Cero Vigneto Runcata Soave Superiore

Dal Cero Vigneto Runcata Soave Superiore

Paistettu kuha, uudet perunat ja hollandaise kastike

Kuiva, leveä ja kypsän hedelmäinen, mutta terhakka hapokkuus tekee viinin leveästä suutuntumasta huolimatta hyvin ryhdikkään. Sopii erinomaisesti paistetun kuhan, uusien perunoiden ja hollandaise kastikkeen kumppaniksi, mutta nauttii myös punalihaisten kalojen ja äyriäisten seurasta.

Italia 29,90€