Kesädrinkki x 11

kesädrinkki ohjeita

Kesädrinkki kruunaa lämpimän kesäpäivän

Kesällä kelpaa nautiskella erilaisia kesädrinkkejä. Raikkautta, hedelmäisyyttä ja marjaisuutta huokuvat kesädrinkit ovat juuri sitä mitä kuumana kesäpäivänä kaipailee. Keräsimme Viinipostin tiimin kanssa kattavasta drinkkiresepti-arkistostamme 11 kesädrinkkiä, joita suosittelemme ehdottomasti testaamaan.

Kesädrinkki voi olla niin valmiiksi pullosta kaadettava spritz-juoma kuin isommalle seurueelle tarjoiltava kesäinen booli. Drinkit ovat hyviä juomia kesälle, sillä alkoholia jatketaan jollain alkoholittomalla juomalla, kuten mehuilla, soodavedellä tai jääteellä. Kesädrinkit koristellaan myös sesonkiin sopivasti marjoilla, sitruunalla, kukilla ja yrteillä.

Valmis spritz-juoma helpottaa tarjoilua

Jos aika tai rahkeet ei riitä kesädrinkin valmistamiseen, löytyy meiltä ratkaisu juuri sinulle: Chandon Garden Spritz! Suoraan pullosta tarjoiltava valmis spritz-juoma on mitä helpoin kesädrinkki kuumiin päiviin.

Helpon kautta – Chandon Garden Spritz

Jos haluat päästä helpolla, niin Chandon Garden Spritzin valmis spritz-juoma on sinua varten! Chandon Garden Spritz on Chandon Argentiinan raikas, katkeranmakea ja mausteinen valmis spritz-juoma, joka tuo mukanaan pilkahduksen etelän lämpöä. Juoma tarjoaa elegantteja makuelämyksiä juhlahetkiin. Viimeistele juoma juhlakauteen sopivaksi appelsiiniviipaleella ja runsaasti jäillä.

Kesäinen booli rakennetaan näyttävään kannuun

Jos vieraita on useampi, on helpompaa valmistaa kerralla isompi kannullinen juomaa. Kesäinen booli valmistuu sesongin mauista; marjoja, vesimelonia, sitruksia, minttua, jääteetä – sinä päätät! Tässä kolme kesäistä booli-ideaa sinulle.

Vesimeloni-roseeviinikannu

Raikas juomasekoitus syntyy nyt ruokakaupasta löytyvästä 8 % Black Tower roseeviinistä ja vesimelonimehusta. Helppo ja herkullinen kannu on takuuvarma kesäjuhlien, illanistujaisten ja aurinkoisten lomapäivien hittijuoma.

Lemonade-valkoviinikannu

Kesän raikkain juomasekoitus syntyy Black Tower Rivaner -valkoviinistä (joka löytyy myös hanapakkauksessa!) tai nyt myös ruokakaupasta löytyvästä 8 % Black Tower Fruity White -valkoviinistä ja lemonade-mehusta.

Kesäinen spicy & fruity booli

Raikas ja kesäinen booli valmistuu kätevästi konjakista, persikka jääteestä ja muista herkuista. Kokeile tätä Viinipostin helppoa reseptiä.

Punaviinipohjainen sangria on klassikko

Espanjasta kotoisin oleva sangria on näyttävä kesäinen drinkki. Voit tehdä sitä yhden annoksen lasiin tai isommalle seurueelle kannuun.

Punaviinipohjainen sangria

Sangria on etenkin kesäkuukausina erinomainen viilentävä juoma. Koska resepti ei ole tiukasti määrätty, voit itse valmistaa juomasta juuri sinulle sopivan! Alkoholipitoisuutta voit laskea jättämällä juomasta pois brandyn/konjakin ja makeutta voit säätää sokerin/hunajan avulla.

Spritzer drinkit raikastavat kuumana kesäpäivänä

Spritzerit ovat todella suosittuja kesädrinkkejä. Ne valmistuvat valko- tai roseeviinistä, kuohuviinistä ja niihin blendattavista alkoholittomista soodavesistä – ihanan raikasta! Alta löydät neljän eri spritzer drinkin ohjeet sekä suositun Hugo Spritzerin ohjeen.

4 x Spritzer drinkki

Spritzerit valmistuu yleensä viinistä (valkoviini näistä yleisimpänä) ja hiilihapotetusta vedestä. Sekaan voi oman maun mukaan lisätä muita raaka-aineita: marjoja, hedelmiä, yrttejä ja sitruksia. Jos oma mielikuvitus ei riitä keksimään herkullisia yhdistelmiä, kokosimme Viinipostin asiantuntijoiden kesken neljä herkullisen raikasta spritzer reseptiä yhteen.

Hugo drinkki

Hugo drinkki valmistetaan kuohuviinistä, kivennäisvedestä ja tilkasta seljankukkamehua. Tutustu reseptiin ja hanki Alkosta kuplivat!

Kesäinen drinkki voi olla myös erinomainen jälkiruoka

Aina ei tarvitse olla leivottuja kakkuja ja muita makeita jälkiruokia, vaan voit korvata ne tyylikkäällä kuohuviini ja mansikat -jälkiruoalla.

Gancia Asti kuohuviini ja mansikat

Kesän jälkiruokatarjoilut kruunataan tänä kesänä raikkaan makealla Gancia Asti kuohuviinillä ja suomalaisilla ihanan makeilla mansikoilla. Raikkaan hedelmäisestä Gancia Astista valmistuu helposti pikainen jälkiruokatarjoiltava kesäisille vieraille!