Inspiroidu: Koska olen sen arvoinen

kuohuviini lahjaksi

Anna laadukas samppanja tai kuohuviini lahjaksi

Kevät on jo pitkällä ja kesän lähestyessä ajatukset suuntaavat jo lomakauteen, pitkiin valoisiin iltoihin sekä yhdessäoloon.

Ennen ”lomakauden” virallista alkamista olisi kiva juhlistaa jotenkin omia saavutuksiaan, pimeästä selviytymistä ja … no ihan muuten vaan nostaa malja, jos toinenkin ihan vain itselleen!

Eikös me kaikki olla sen arvoisia? Koska olet sen arvoinen, valitsimme Viinipostin tiimin kanssa kolme eri hintaluokan kuohuvaa, jotka nostavat sinut arjen yläpuolelle.

Kippis – koska olet sen arvoinen!

(Kuva: Charles Heidsieck Champagne Facebook)

Janoatko lisää inspiraatiota? Kurkkaa tänne!

K-Ruoan sivuilta löydät herkullisia cocktailpala-reseptejä kuohuviinin kanssa nautittavaksi!

Suositukset

Calvet Crémant de Bordeaux Brut

Calvet Crémant de Bordeaux Brut

Uutuutta arjen piristykseksi!

Bordeaux on yksi Ranskan kahdeksasta viinialueesta, jolla on oikeus nimetä kuohuviininsä Crémantiksi. Sana kuvaa kuohuviinin kermaista moussea, ja sen säädökset ovat tiukat.

Kuiva, ryhdikkään hapokas ja mousseltaan reipas. Keskitäyteläinen makumaailma toistaa tuoksun aromit ja jättää jälkeensä raikkaan hedelmäisen fiiliksen!

Ruokasuosituksena raikkautta kaipaavat kalaruoat, piiraat ja ruokaisat salaatit.

Ranska 14,49€
Villa Conchi  Imperial Reserva Extra Brut

Villa Conchi Imperial Reserva Extra Brut

Tyylikkäitä kuplia tyylikkäälle!

Pitkään kypsytetty Reserva-Cava on tyylikäs juoma juhliin ja ”siihen omaan hetkeen”.

Suussa erittäin kuiva ja raikas, mousseltaan pehmeä mutta eloisa, keskitäyteläinen kokonaisuus on tiivis ja moniulotteinen. Maku toistaa tuoksun aromit, ja pitkässä jälkimaussa tuntuu mineraalisuutta.

Erittäin tyylikäs juhlamaljana ja aperitiivina, mutta pärjää raikkaan hapokkuutensa ja intensiivisyytensä ansiosta myös esimerkiksi friteerattujen äyriäisten, suolaisten tapaksien ja paistetun kalafileen rinnalla.

Espanja 17,49€
Charles Heidsieck Brut Reserve

Charles Heidsieck Brut Reserve

Kyllähän sinä nyt samppanjan arvoinen olet

Samppanjaa, purtavaa ja erinomaista seuraa – sopisihan tuo!

Jo laatusamppanjan avaaminen on kuin palkintojen jako, jossa itse seisot korkeimmalla pallilla! Tässä yhteydessä saat hyvän syyn kertoa myös seuralaisillesi saavutuksistasi: mitä jos pitäisit pienen puheen? Ole ylpeä itsestäsi ja hurmaa yleisösi!

Ei ole vaikeaa olla hurmaava kun lasissa kuplii eräs maailman palkituimmista samppanjoista – myös Suomessa Charles Heidsieck Brut Reserve keikkuu viinikilpailujen palkintopalleilla vuodesta toiseen eikä ihme: täyteläisyydessään, moniulotteisuudessaan ja kypsyydessään se on vailla vertaa!

Ranska 56,20€