Kuohuviini ja samppanja lahjaksi

hyvä kuohuviini lahjaksi

Asiantuntijat vinkkaavat kuohuviinit ja samppanjat lahjaksi

Me Viinipostilla halusimme asiantuntijoina vinkata ne erityisen hyvät kuohuviinit  ja samppanjat lahjaksi. Kuplivia löytyy montaa laatua ja hintaista; meidän listalla on kolme erilaista kuplivaa, jotka kaikki löytyy Alkosta myös valmiiksi kauniiseen lahjapakettiin käärittynä.

Ensi kerralla kun astelet juhliin, kipaisepa Alkon kautta ja nappaa joku näistä pulloista tai opettele käyttämään Alkon kätevää verkkokauppaa.

Näin voit tilata viinejä lahjaksi Alkon sivujen kautta:

  1. Mene Alkon verkkokauppaan ja kirjaudu sisään luomalla tunnukset
  2. Valitse tuote (alla Viinipostin vinkit!) ja täytä lahjansaajan tiedot ja valitse myymälä, josta hän voi noutaa tilauksen
  3. Valitse lähteekö lahjan saajalle heti sähköpostilla viesti vai vasta kun lahja on noudettavissa. Nauti ja rentoudu!

Tutustu tarkemmin Alkon ”Tilaa lahjaksi” -palveluun täältä.

Näin saat kuohuviinin kylmäksi nopeasti! Kurkkaa kolme vinkkiämme.

K-Ruoan sivuilta löydät herkullisia cocktailpala-reseptejä kuohuviinin kanssa nautittavaksi!

Suositukset

Ruggeri Rosé Prosecco  Brut lahjapakkaus

Ruggeri Rosé Prosecco Brut lahjapakkaus

Trendikästä Rosé Proseccoa lahjapakkauksessa

Kansainväliseltä lehdistöltä huippupisteet saanut herkullisen hedelmäinen ja raikas Rosé Prosecco! Ruggerin viinitalo tuottaa laadukkaita Proseccoja rypäleistä, jotka on kasvatettu kultaisessa kolmiossa, upealla kukkulaisella Valdobbiadenen alueella. Kuivassa ja pehmeän marjaisessa, kevyen mineraalisessa maussa sekoittuvat punaiset marjat, nektariini ja veriappelsiini. Viipyilevässä ja raikkaassa jälkimaussa aistittavissa hennosti myös marsipaania.

Italia 14,95€

Upeassa lahjapakkauksessa samppanjan lisäksi kaksi lasia

Tässä roseesamppanjassa on volyymia, täyteläisyyttä ja voimaa! Maussa on herkullisia sokeroitujen hedelmien ja ruusun terälehtien aromeja ja kuplat ilahduttavat pirteällä ja hedelmäisellä maullaan. Tasapainoinen, erittäin kuiva ja pyöreä roseesamppanja, joka on erinomainen aperitiiviksi tai herkkulautasen seurana.

Ranska
Moët & Chandon Impérial Brut

Moët & Chandon Impérial Brut

Maailman rakastetuin samppanja juhlasankarille

Moët Chandon Impérial Brut on harmoninen kolmen rypälelajikkeen – Pinot Noir, Meunier, Chardonnay – sekoite, joka ilmentää hienosti Möet & Chandonin raikkaan eleganttia tyyliä. Täyteläinen, runsas ja dynaaminen Impérial Brut on maailman suosituin samppanja. Sen moniulotteisessa aromimaailmassa on tuoreita hedelmiä, valkeita kukkia sekä herkullista briossia.

Ranska 57,99€