Inspiroidu: Hyvä kuohuviini lahjaksi

hyvä kuohuviini lahjaksi

Mikä on hyvä kuohuviini lahjaksi?

 

Me Viinipostilla halusimme asiantuntijoina vinkata ne erityisen hyvät kuohuviinit lahjaksi. Kuplivia löytyy montaa laatua ja hintaista; meidän listalla on kolme erilaista kuplivaa, joista yksi on myös samppanja.

Ensi kerralla kun astelet juhliin, kipaisepa Alkon kautta ja nappaa joku näistä pulloista!

Janoatko lisää inspiraatiota? Kurkkaa tänne!

K-Ruoan sivuilta löydät herkullisia cocktailpala-reseptejä kuohuviinin kanssa nautittavaksi!

Suositukset

Calvet Crémant de Bordeaux Brut

Calvet Crémant de Bordeaux Brut

Uutuutta arjen piristykseksi!

Bordeaux on yksi Ranskan kahdeksasta viinialueesta, jolla on oikeus nimetä kuohuviininsä Crémantiksi. Sana kuvaa kuohuviinin kermaista moussea, ja sen säädökset ovat tiukat.

Kuiva, ryhdikkään hapokas ja mousseltaan reipas. Keskitäyteläinen makumaailma toistaa tuoksun aromit ja jättää jälkeensä raikkaan hedelmäisen fiiliksen!

Ruokasuosituksena raikkautta kaipaavat kalaruoat, piiraat ja ruokaisat salaatit.

Ranska 14,49€
Villa Conchi  Impérial Reserva Extra Brut

Villa Conchi Impérial Reserva Extra Brut

Tyylikkäitä kuplia tyylikkäälle!

Pitkään kypsytetty Reserva-Cava on tyylikäs juoma juhliin ja ”siihen omaan hetkeen”.

Suussa erittäin kuiva ja raikas, mousseltaan pehmeä mutta eloisa, keskitäyteläinen kokonaisuus on tiivis ja moniulotteinen. Maku toistaa tuoksun aromit, ja pitkässä jälkimaussa tuntuu mineraalisuutta.

Erittäin tyylikäs juhlamaljana ja aperitiivina, mutta pärjää raikkaan hapokkuutensa ja intensiivisyytensä ansiosta myös esimerkiksi friteerattujen äyriäisten, suolaisten tapaksien ja paistetun kalafileen rinnalla.

Espanja 17,49€
Moët & Chandon Impérial Brut lahjapakkaus

Moët & Chandon Impérial Brut lahjapakkaus

Kyllähän sinä nyt samppanjan arvoinen olet

Samppanjaa, purtavaa ja erinomaista seuraa – sopisihan tuo!

Jo laatusamppanjan avaaminen on kuin palkintojen jako, jossa itse seisot korkeimmalla pallilla! Tässä yhteydessä saat hyvän syyn kertoa myös seuralaisillesi saavutuksistasi: mitä jos pitäisit pienen puheen? Ole ylpeä itsestäsi ja hurmaa yleisösi!

Moët Chandon Impérial Brut on harmoninen kolmen rypälelajikkeen – Pinot Noir, Meunier, Chardonnay – sekoite, joka ilmentää hienosti Möet & Chandonin raikkaan eleganttia tyyliä. Täyteläinen, runsas ja dynaaminen Impérial Brut on maailman suosituin samppanja. Sen moniulotteisessa aromimaailmassa on tuoreita hedelmiä, valkeita kukkia sekä herkullista briossia.

Ranska 49,98€