Kuohuviini ja samppanja lahjaksi

hyvä kuohuviini lahjaksi

Asiantuntijat vinkkaavat kuohuviinit ja samppanjat lahjaksi

Me Viinipostilla halusimme asiantuntijoina vinkata ne erityisen hyvät kuohuviinit  ja samppanjat lahjaksi. Kuplivia löytyy montaa laatua ja hintaista; meidän listalla on kolme erilaista kuplivaa, jotka kaikki löytyy Alkosta myös valmiiksi kauniiseen lahjapakettiin käärittynä.

Ensi kerralla kun astelet juhliin, kipaisepa Alkon kautta ja nappaa joku näistä pulloista tai opettele käyttämään Alkon kätevää verkkokauppaa.

Näin voit tilata viinejä lahjaksi Alkon sivujen kautta:

  1. Mene Alkon verkkokauppaan ja kirjaudu sisään luomalla tunnukset
  2. Valitse tuote (alla Viinipostin vinkit!) ja täytä lahjansaajan tiedot ja valitse myymälä, josta hän voi noutaa tilauksen
  3. Valitse lähteekö lahjan saajalle heti sähköpostilla viesti vai vasta kun lahja on noudettavissa. Nauti ja rentoudu!

Tutustu tarkemmin Alkon ”Tilaa lahjaksi” -palveluun täältä.

Näin saat kuohuviinin kylmäksi nopeasti! Kurkkaa kolme vinkkiämme.

K-Ruoan sivuilta löydät herkullisia cocktailpala-reseptejä kuohuviinin kanssa nautittavaksi!

Suositukset

Ruggeri Rosé Prosecco  Brut lahjapakkaus

Ruggeri Rosé Prosecco Brut lahjapakkaus

Trendikästä Rosé Proseccoa lahjapakkauksessa

Kansainväliseltä lehdistöltä huippupisteet saanut herkullisen hedelmäinen ja raikas Rosé Prosecco! Ruggerin viinitalo tuottaa laadukkaita Proseccoja rypäleistä, jotka on kasvatettu kultaisessa kolmiossa, upealla kukkulaisella Valdobbiadenen alueella. Kuivassa ja pehmeän marjaisessa, kevyen mineraalisessa maussa sekoittuvat punaiset marjat, nektariini ja veriappelsiini. Viipyilevässä ja raikkaassa jälkimaussa aistittavissa hennosti myös marsipaania.

Italia 14,98€
G.H. Martel Prestige Brut

G.H. Martel Prestige Brut

Erinomainen hinta-laatusuhde

55% Pinot Noiria, 40% Chardonnayta ja 5% Meunieria sisältävä keskisyvä oljenkeltainen samppanja tuoksuu kypsän hedelmäiselle ja runsaan paahtoleipäiselle. Omenan ja sitruunan seasta löytyy keltaista luumua, tuoreita herneitä ja banaania. Hedelmäisyyttä seuraavat pullokypsytyksen aromit: paahtoleipää, voita, keksiä ja pähkinää. Suussa kuivaa ja hapokasta kokonaisuutta pyöristää runsas hedelmäisyys, ja runsaan moussen omaava viini toistaa maussa tuoksun aromit jättäen jälkeensä mineraalien ja hedelmien kirjon. Vakaata laatua hyvässä hinta-laatusuhteessa! 

Ranska 34,90€
Moët & Chandon Impérial Brut lahjapakkaus

Moët & Chandon Impérial Brut lahjapakkaus

Maailman rakastetuin samppanja juhlasankarille

Moët Chandon Impérial Brut on harmoninen kolmen rypälelajikkeen – Pinot Noir, Meunier, Chardonnay – sekoite, joka ilmentää hienosti Möet & Chandonin raikkaan eleganttia tyyliä. Täyteläinen, runsas ja dynaaminen Impérial Brut on maailman suosituin samppanja. Sen moniulotteisessa aromimaailmassa on tuoreita hedelmiä, valkeita kukkia sekä herkullista briossia.

Ranska 58,98€